fcmatoo 40 ارسال شده در فروردین 94 استفاده از افزونه های سئو سلامدوستان مدتی هست سوالی ذهنم را درگیر کرده !استفاده از افزونه سئو ساز همانندrsseo یا sh404SEF يا JoomSEF و...خوب هستند ؟توصیه میشود که از اینها در سایت های حرفه ای استفاده کرد؟واقعا تاثیری در سئو دارند؟مزایا و معایبشون چیه؟و...کدوم بهتره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 rsseo بهترین هست از نظر من 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در فروردین 94 خب فرقش چیه با دیگر افزونه ها ؟ به چه دلیلی میگید این افزونه؟ چه مزیتی نسبت به بقیه داره!!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) sh404sef خیلی کارباهاش سخته joomseo کار نکردم ولی rsseo هم سئو سازیش خیلی قویه و کار باهاش راحته هم امکانات زیادی میده ولی گاهی اوقات میزنه سایتو خراب میکنه که اگه بلد نباشی باهاش کار کنی مجبوری پاکش کنی تا سایتت درست شه. ولی بیشتر از همه من acesef رو برای مشتریان نصب میکنم چون مث rsseo سایت رو خراب نمیکنه و هم چنین رایگانه و تقریبا همون امکانات rsseo رو داره ویرایش شده فروردین 94 توسط رضا قاسمی 2 واکنش ها : hamiddavoodishandiz و fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر