mercol30 14 ارسال شده در فروردین 90 ماژول درج پیام به صورت پینک بسیار زیبا با نام mini pist it نشان دادن پیام های خود در سایت به صورت هنرمندانه و زیبا با افزونه mini post it که شبیه کادر نوشتن یاداشت می باشد . و با شکل و شمایل زیبا می توانید به سایت خود ضمیمه اش کنید . که شما می توانید اندازه متن و رنگ آن را تغییر دهید . که شما می توانید با پلاگین درج ماژول در مطلب در مطالبتان نیز از آن استفاده کنید . دانلود از سرور جومینا دموی این افزونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
star4000 0 ارسال شده در فروردین 90 چرا متن فارسی قبول نمیکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز باید برای قالب و زبان فارسی بهینه شود ... که دوستان زحمتش را در آینده می کشند ... فعلا سرم خیلی شلوغه و همین قدر که معرفی می کنم کلیه ..... چشم ... شاید تا چند روز آینده سرم خلوت شود و زحمت فارسی کردن و ... را بکشم فعلا شرمنده دوستان هستم .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در فروردین 90 دوستان این ماژول را فارسی کردم و از همه مهمتر با متن و قالب های فارسی بهینه اش کردم و فونتی زیبای فارسی را نیز به آن اضافه کردم تا زیباتر به نظر بیاید چون با فونت پیشفرض خودش کار نمی کرد ... دانلود از سرور جومینا ترجمه توسط سید طاها موسوی .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر