kian777 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوستان من کاموننت rokgallery که یک گالری تصاویر هست رو نصب کردم بلافاصله بعد نصب، فونت سایت و بخش مدیریت بهم ریخت و کارکترهای عجیب و غریب نشون میده مثل این: پیچیده رو اون کامپوننت رو حذف کردم ولی درست نشد.. مشکل چی میتونه باشه سپاس که یاری میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام مربوط به یونیکدها هستش شما برو توی دیتابیست و یکبار یونیکد هارو روی utf8_general_ci تنظیم کن یاعلی 1 واکنش ها : kian777 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kian777 0 ارسال شده در فروردین 94 باسلام مربوط به یونیکدها هستش شما برو توی دیتابیست و یکبار یونیکد هارو روی utf8_general_ci تنظیم کن یاعلی بله یونیکد همون بخشی که ارور میداد utf8_general_ci نبود که اصلاح کردم اما بازم همون نوشته های عجیب رو نشون میده . درست نشد برای این مسیر خطا نشون میده \libraries\rokcommon\RokCommon\Service\ContainerImpl.php on line 464 ممنون که راهنمایی میکنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام یکبار جدول رو repair کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر