چهارسوق 92 ارسال شده در فروردین 94 سلام من ساب دامین ساختم داخل هاست اماکارنمیکنه مدیر هاست میگه بخاطر اینکه dns سایت را کلود فیلر کردی باید بری در آن سایت و ساب دامین ثبت کنی شما میدونید چگونه باید ثبت کرد درکلود فیلر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در فروردین 94 سلام وقت بخیر دوست عزیز کلود فیلر سایتی است برای ساخت دی ان اس مخفی کلمه را در گوگل جستجو نمایید آموزش های متعددی وجود دارد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در فروردین 94 سلام من در کولد فیلرثبت کردم حالا ارور500 میده ثاب دامین چکارباید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در فروردین 94 سلام مشکل من کسی نمیتونه حل کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bido 4 ارسال شده در فروردین 94 دامنه شما ir است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در فروردین 94 سلام بله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bido 4 ارسال شده در فروردین 94 با ایرنیک تماس بگیرید بخواین یا براتون درست کنن یا راهنماییتون کنن ساعت پشتیبانی تا ساعت 10 صبحه 02123587000 البته درستش تنظیم کردن تو هاسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام فکرنکنم به ایرانیک مربوط باشه جون هاست میگه مشکل از فایل.htaccess نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bido 4 ارسال شده در اردیبهشت 94 اگر مشکل با htaccess باشه خوب دوتا ادرس رو توش بنویسید البته تا الان چکش نکردم اگر خیلی اذیتتون میکنه دوتا پوشه بسازید سایت و دوبار کپی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 94 با ایرنیک تماس بگیرید بخواین یا براتون درست کنن یا راهنماییتون کنن ساعت پشتیبانی تا ساعت 10 صبحه 02123587000 البته درستش تنظیم کردن تو هاسته سلام با ایرانیک تماس گرفتم میگن مربوط به مانیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bido 4 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام وقت بخیر دوست عزیز کلود فیلر سایتی است برای ساخت دی ان اس مخفی کلمه را در گوگل جستجو نمایید آموزش های متعددی وجود دارد موفق باشید سلام دوست عزیز اگر ممکنه یکم بیشتر توضیح بدید واقعا ربطی به ساب دامین داره یا نه ؟ تا جایی که من می دونم ساب دامین یک تنظیم مربوط به هاسته نه دامنه . اگر ممکنه برای من توضیح دهید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 94 با سلام خدمت دوست گرامی sub domin مربوط به دامین شما میشود نه به هاست ولی از داخل هاست ساخته میشود مثلا نگاه به آدرس بار مروگر بندازید چی می بینید forum.joomina.ir درسته در اینجا joomina.ir دامنه می باشد و forum ثاب دامین شده تو هاست گزینه هست مربوطه به این ثاب دامین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام هرچی که در حال حاضرخطای500 میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مازیار اسفندیاری 5 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود دوست عزیز. درست هست باید از کلود فلر تنظیم کنید که این ساب دامین این پورت و یا ... مجاز باشد. وارد پنلتون در کلود فلر بشید. از اونجا وارد دامنه تون بشید و باید یک A رکورد با اسم ساب دامینتو بش اضافه کنید. انجام بدید اگه به نتیجه نرسیدید بگید تا دقیق تر راهنمایی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام من رفتم در کلودفلر تنظیم کردم مدیرهاست میگه مشکل از فایل .htaccess است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مازیار اسفندیاری 5 ارسال شده در اردیبهشت 94 اگه از تنظیماتتون در کلود فلر مطمئن هستید. و دامین اصلیتون باز میشه همون فایل httaccess رو بگیرید در ساب کپی کنید یا از یک جوملا ی خام بگیرید. و نتیجه رو اینجا اعلام کنید. موفق و پیروز باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام انجام دادم همان ارور500 میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در خرداد 94 کسی نیست کمک کنه بعد از یکی دو ماه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر