رفتن به مطلب
mercol30

ماژول تبلیغات پیکسلی در سایت mini ads

پست های پیشنهاد شده

ماژول تبلیغات پیکسلی در سایت mini ads

شاید بارها خواسته اید که شما هم تبلیغات در سایتتان را به صورت دیگری به نمایش بذارید آن هم به صورت پیکسلی که اعتبار خوبی کسب کرده ...

بیش از 40 فضای تبلیغات برای مشتریان خود ، اجازه درج بنر ، توضیحی کوتاه به صورت تولتیب و یک عنوان برای هر تبلیغ ... که بر اساس هر کلیک برای شما پول پرداخت می شود .

yg3pgw27t45yv7owqbbg.jpg

دانلود از سرور جومینا

دمو ی سمت راست سایت

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نه نیازی نیست چون چیزی نداره فقط باید فونتش را tahoma کنید تا توضیحات درباره تبلیغ با فونت زیباتری نشان داده شود

لینک به ارسال

ممنون

اما من الان روی سایتم نصب کردم اینجور که معلومه باید یکی دوتا خط ترجمه کنیم...(بیشتر از یک دو خط نیست ولی همون هم از زیباییش کم میکنه!)

لینک به ارسال

نه عزیز من یکی دو تا خط نیست بخش مدیریت هم باید فارسی بشه ...

و ربطی هم به کم شدن زیبایی اون نداره ...

لینک به ارسال

نه منظورم اون نیست!

وقتی یکی از گزینه ها رو که خالیه فعال باشه وقتی کاربر موس رو روش ببره یهپیام به زبون همون طراخ مینویسه!

(یه چیزایی شبیه...: شما نمیخواین تبلیغ کنین)

لینک به ارسال

خوب دوست من فعال نکنید وقتی لازم چیزی توش تبلیغ بشه چه کاریه که این کار را انجام دهید ....

من تست کردم یک کلمه انگلیسی جایگزینش می شه که همان ....

باز اگه خواستید آدرس بدید سایتی را که از این ماژول استفاده کرده اید تا بررسی شود ...

فقط تنها ایرادی که داره این هست که نمی توان اندازه کادر را تغییر داد که با کمی تغییر در فایل هایش می توان یک اندازه ثابت را برایش در نظر گرفت ولی در ماژول چنین امکانی را نداره که ضعفش را نشان می دهد ...

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...