mercol30 14 ارسال شده در فروردین 90 ماژول تبلیغات پیکسلی در سایت mini ads شاید بارها خواسته اید که شما هم تبلیغات در سایتتان را به صورت دیگری به نمایش بذارید آن هم به صورت پیکسلی که اعتبار خوبی کسب کرده ... بیش از 40 فضای تبلیغات برای مشتریان خود ، اجازه درج بنر ، توضیحی کوتاه به صورت تولتیب و یک عنوان برای هر تبلیغ ... که بر اساس هر کلیک برای شما پول پرداخت می شود . دانلود از سرور جومینا دمو ی سمت راست سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 آقا این نیازی هم به فارسی سازی قسمت کاربری بازدید کننده هم داره یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در فروردین 90 نه نیازی نیست چون چیزی نداره فقط باید فونتش را tahoma کنید تا توضیحات درباره تبلیغ با فونت زیباتری نشان داده شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 ممنون اما من الان روی سایتم نصب کردم اینجور که معلومه باید یکی دوتا خط ترجمه کنیم...(بیشتر از یک دو خط نیست ولی همون هم از زیباییش کم میکنه!) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در فروردین 90 نه عزیز من یکی دو تا خط نیست بخش مدیریت هم باید فارسی بشه ... و ربطی هم به کم شدن زیبایی اون نداره ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 نه منظورم اون نیست! وقتی یکی از گزینه ها رو که خالیه فعال باشه وقتی کاربر موس رو روش ببره یهپیام به زبون همون طراخ مینویسه! (یه چیزایی شبیه...: شما نمیخواین تبلیغ کنین) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در فروردین 90 خوب دوست من فعال نکنید وقتی لازم چیزی توش تبلیغ بشه چه کاریه که این کار را انجام دهید .... من تست کردم یک کلمه انگلیسی جایگزینش می شه که همان .... باز اگه خواستید آدرس بدید سایتی را که از این ماژول استفاده کرده اید تا بررسی شود ... فقط تنها ایرادی که داره این هست که نمی توان اندازه کادر را تغییر داد که با کمی تغییر در فایل هایش می توان یک اندازه ثابت را برایش در نظر گرفت ولی در ماژول چنین امکانی را نداره که ضعفش را نشان می دهد ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در فروردین 90 من جهت اطلاع گفتم والا همونجوری که گفتین میشه غیر فعالش کرد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر