noor2360 1 ارسال شده در فروردین 94 با سلام من آخرین نسخه زمپ رو نصب کردم و سعی کردم جوملا 3 رو روی آن نصب کنم تمام مراحل رو انجام دادم ولی در قسمت نصب روی ایجاد جدول های پایگاه داده می مونه و نصب نمیشه. اگه امکانش هست راهنمایی کنید. با تشکر 1 واکنش ها : neda1360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام متاسفانه زمپ با جوملا 3 نتونست سازگاری خوبی پیدا کنه، شما بهتره از wampswerver 2.5 استفاده کنید هیچ مشکلی با 3 نداره ولی با 2.5 مشکل داره یاعلی 2 واکنش ها : neda1360 و pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
neda1360 0 ارسال شده در فروردین 94 با سلام من آخرین نسخه زمپ رو نصب کردم و سعی کردم جوملا 3 رو روی آن نصب کنم تمام مراحل رو انجام دادم ولی در قسمت نصب روی ایجاد جدول های پایگاه داده می مونه و نصب نمیشه. اگه امکانش هست راهنمایی کنید. با تشکر منم این مشکل رو دارم اگر فهمیدید لطفا به این ایمیل به من هم بفرمایید ayatollahineda@gmail.com در ضمن وقتی زمپ رو اجرا می کنم قسمت tomcat اجرا نمی شه و گزینه های دیگه ران می شن ممکنه به خاطر اون باشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 با سلام خدمت دوستمون هم عرض کردم ، زمپ فعلا نتونسته سازگاری مناسبی با جوملا 3 پیدا کنه از ومپ 2.5 استفاده کنید که برای نصبش حتما به موارد زیر نیاز دارید microsoft visual c++ redistributable 2008 microsoft visual c++ redistributable 2010 microsoft visual c++ redistributable 2012 یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر