behrad 7 ارسال شده در فروردین 94 این چه مشکلی هست چطوری برطرف میشه توی اسلاید شو اومده The Current Version of jQuery:1,5Please update your jQuery Version to min. 1.7 in Case you wish to use the Revolution Slider Plugin اینم سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما فقط کافیه جی کوئری نسخه 1.7 رو جایگزین قبلی کنید البته ابتدا باید دید که افزونه شما از کدام جی کوئری استفاده می کند مال خودش یا از جوملا در گوگل جستجو کنید jquery lib 1.7 سپس جایگزین کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما فقط کافیه جی کوئری نسخه 1.7 رو جایگزین قبلی کنید البته ابتدا باید دید که افزونه شما از کدام جی کوئری استفاده می کند مال خودش یا از جوملا در گوگل جستجو کنید jquery lib 1.7 سپس جایگزین کنید من این لینک پیدا کردم http://blog.jquery.com/2012/03/21/jquery-1-7-2-released/ حالا باید چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) باسلام همونطور که جناب میری فرمودند باید ببنید که افزونه شما از فایل جی کوئری جوملا استفاده میکنه؟؟ یا اینکه یک فایل جداگانه داره وارد پوشه مربوط به افزونه بشید و ببنید فایل جی کوئری موجود هست یا نه اگر بود باید جابجا کنید یاعلی ویرایش شده فروردین 94 توسط musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در فروردین 94 باسلام همونطور که جناب میری فرمودند باید ببنید که افزونه شما از فایل جی کوئری جوملا استفاده میکنه؟؟ یا اینکه یک فایل جداگانه داره وارد پوشه مربوط به افزونه بشید و ببنید فایل جی کوئری موجود هست یا نه اگر بود باید جابجا کنید یاعلی درود اسلاید شوم کامپوننت هست ولی توی دوتاشم دیدم هم ماژول هم کامپوننت فایل جی کوئری نبود توی پوشه ها حالا راهنمایی کنید چطوری آپدیت کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز این پلاگین رو نصب و فعال کنید plg_system_jqueryeasy تا چایی که یادم هست داخلش میتونید هم ورژن کاربردی جی کوئری در سایت رو مشخص کنید و هم آپدیت رو داشته باشید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز این پلاگین رو نصب و فعال کنید plg_system_jqueryeasy تا چایی که یادم هست داخلش میتونید هم ورژن کاربردی جی کوئری در سایت رو مشخص کنید و هم آپدیت رو داشته باشید یاعلی اینو نصب کردم جواب نداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز گفتم که وارد تنظیمات پلاگین بشید ، خیلی گزینه داره گزینه آپدیت هم داره..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر