pablogh 0 ارسال شده در فروردین 94 با سلام در این افزونه هنگام نمایش صفحه پاپ آپی وجود دارد که دارای عکس است. اگر بخواهم این صفحه را حذف کنم چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudtorkian 4 ارسال شده در فروردین 94 سلام واقعا باید گفت خسته نباشید.ولی من یک در خواست دارم که برای این کامپوننت به این خوبی یک جستجو پیشرفته مخصوص به این کامپوننت تهیه کنید.ولی هرچقدر تشکر کنم برای این افزونه فوق العاده بازم کمه 2 واکنش ها : ghasemjoomina و امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudtorkian 4 ارسال شده در فروردین 94 با سلام در این افزونه هنگام نمایش صفحه پاپ آپی وجود دارد که دارای عکس است. اگر بخواهم این صفحه را حذف کنم چیکار کنم؟ دوست عزیز من اینکار را انجام دادم.باید به این مسیر بروی components\com_joominaflileselling\views\joominaflileselling\tmpl\default.php 1 واکنش ها : pablogh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pablogh 0 ارسال شده در فروردین 94 اگه منظورت خط 47 تا 59 هست که با حذف این خط ها مشکل حل نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 94 لطفا لطفا لطفا لطفا برای جوملا 2.5 هم منتشر کنید . از جومینایی ها سپاسگزاریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما ، روی لینک کلاس modal را حذف نمایید مثلا <a class="modal"....." قسمت کلاس را حذف کنید 2 واکنش ها : رضاقاسمی و pablogh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pablogh 0 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) سلام. این چیزی که فرمودید عملی نشد. یه نگاه بندازین. http://parsuni.com/%D9%81%D9%86%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C/%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C/%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AA%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%86.html ویرایش شده فروردین 94 توسط pablogh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 در آخر یکی از فایلهای سی اس اس سایت خود عبارت زیر را وارد کنید: .modal{ display: none !important;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pablogh 0 ارسال شده در فروردین 94 س در آخر یکی از فایلهای سی اس اس سایت خود عبارت زیر را وارد کنید: .modal{ display: none !important;} سلام آقا اینم نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 دسترسی بدید درست کنم براتون 1 واکنش ها : pablogh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 دسترسی هاست رو میخواستم داخل "http://parsuni.com/media/nextend/cache/css/n1428553800/33778e504f9c92f58f4e2499abe7b212.css" فایل قرار بدید. اگر نشد دسترسی هاست رو بفرستید 1 واکنش ها : pablogh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pablogh 0 ارسال شده در فروردین 94 آقا بالاخره شد. دمت گرم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghatealborhan 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام من هر کاری میکنم عکس محصول نمایش داده نمیشه لطفا یکی راهنمایی کنه.!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 مشکل برای کسانی که از cpanel استفاده میکنند وجود دارد و علت آن توسط استاد تهرانی در دست بررسی است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghatealborhan 0 ارسال شده در فروردین 94 آقا رضا قاسمی عزیز این پاسخ شما برای سوال من بود یا کسی دیگه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 برای مشکل شما بود این مشکل رو بنده و یکی دیگه از اعضا گزارش دادند و آقای تهرانی در حال بررسی اند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudtorkian 4 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) دوستان من این افزونه رو روی هاست انجام دادم و بسیار عالی کار می کنه ولی می خوام روی لوکال هم انجام بدم با هر نسخه xampp یا wamp کار میکنم مشکل داره و خطا میده .کلا جوملا 3 نصب نمیشه که بتونم افزونه رو چک کنم.میشه لینک دانلود xamppserver که با جوملا 3 به خوبی سازگار باشه رو واسم تو همین پست قرار بدین؟ سپاس از شما ویرایش شده فروردین 94 توسط masoudtorkian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز زمپ با جوملا 3 سازگاری نداره فعلا شماره بهتره برای جوملا 3 از ومپ 2.5 استفاده کنید یاعلی 1 واکنش ها : masoudtorkian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudtorkian 4 ارسال شده در فروردین 94 باسلام دوست عزیز زمپ با جوملا 3 سازگاری نداره فعلا شماره بهتره برای جوملا 3 از ومپ 2.5 استفاده کنید یاعلی من wamp2.5 هم دانلود کردم اما متاسفانه اصلا کارایی خوبی نداره و از خیلی از افزونه ها و حتی از همین افزونه خطا میگیره.من این افزونه را می خواستم در قالب طلوع برای جوملا 3 به کار ببرم ولی هم از قالب هم از افزونه خطا میگیره.این برای من بسیار مهم است اما متاسفانه هرکاری میکنم نصب نمیشه.ولی در باره پاسخ شما باید بگم من جوملا 3 رو با زمپ نصب کردم و از جوملای بومی جومینا هم استفاده کردم و بدون مشکل دارم باهاش کار میکنم.اما در حاضر من احتیاج شدیدی به نصب قالب طلوع 3 هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 اگه مشکلتون خطاست که می تونید نمایش خطا رو غیرفعال کنید. 1 واکنش ها : masoudtorkian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atkmilad 7 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) برای مشکل شما بود این مشکل رو بنده و یکی دیگه از اعضا گزارش دادند و آقای تهرانی در حال بررسی اند سلام روی لوکال هم این ارور وجود داره. احتمال زیاد هنگام تبدیل فایل به بند انگشتی، نمی تونه نوع درستی برای فایل بسازه و شاید دلیلش این باشه که کاری به ابعاد عکس اصلی نداره و بند انگشتی تصویر رو در ابعاد 100*300 می سازه. اگه تصویر بند انگشتی ساخته شده که سیاه رنگه رو با فوتوشاپ باز کنید خطای پسوند نامعتبر میده. برای حل موقت مشکل می شود به صورت دستی یه فایل بند انگشتی برای هر محصول ساخت. برای اینکار یه فایل با پسوند png و با ابعاد 100 * 300 یا به نظر بنده با ابعادی متناسب با تصویر اصلی بسازید. و در مسیر images\fileselling\thumbnail آپلود نمایید. یا علی ویرایش شده فروردین 94 توسط atkmilad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 ببینید اولا حتما باید عکس jpg باشه و در صورتی که jpg هست و این مشکل وجود داره بازم به آقای تهرانی مراجعه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudtorkian 4 ارسال شده در فروردین 94 اگه مشکلتون خطاست که می تونید نمایش خطا رو غیرفعال کنید. ممنونم آقای قاسمی حل شد.دوستان من چند بار امتحان کردم میدونید که در جوملا فایل ها به صورت 20 و 50 و 100 و همه نمایش داده می شود در این افزونه اگر بیشتر از 20 فایل در بک مجموعه قرار دهید فایل 20 به بعد در مجموعه فایل ها نمایش داده نمی شود.در عکس زیر نشان می دهم که از فایل شماره 20 به بعد این دکمه ها کار نمی کنن 1 واکنش ها : wahed نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghatealborhan 0 ارسال شده در فروردین 94 با سلام آقای قاسمی و تهرانی عزیز ضمن عرض خسته نباشید، مشکل نمایش تصویر در Cpanel برطرف نشده هنوز؟ من منتظر هستم. میترسم اگه محصولات رو وارد کنیم بعدا دوباره کاری نشه برامون؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 بنده درحال حاظر امکان برقراری ارتباط با آقای تهرانی رو ندارم با آقای تهرانی تماس بگیرید: 09123025356 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر