ghasemjoomina 1 ارسال شده در فروردین 94 سلام. سال نوی همگی مبارک باشه من یک سایت قدیمی با جوملا 1.5 دارم که تعداد زیادی مطلب داره مطالب یکی از بخشها که شامل 4 تا زیرمجموعه هم هست باید منتقل بشه به سایت جدیدی که با جوملا 3 ساختم خودم فکر کردم شاید بشه بوسیله دیتابیس این کار رو انجام داد با phpmyadmin ... میتونید راهنماییم کنید که چطور باید این کارو انجام بدم؟ با توجه به اینکه جوملای 3 برای مطالبش بخش و مجموعه نداره، و اینکه شناسه مجموعه ها و شناسه مطالب نباید تکراری بشن چه راهی پیشنهاد میدید؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در فروردین 94 یک اکسپورت از دیتابیس سایتی که با جوملا 1.5 ساخته بودم گرفتم فقط از تیبل های jos_content اکسپورت گرفتم بعد، با نوت پد ویرایشش کردم و همه کدهای سر و ته فایل رو حذف کردم، جز خود مطلب ها رو. میتونم فایل رو بذارم ببینید میشه این فایل رو ایمپورت کرد توی جوملا 3؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در فروردین 94 پیشنهاد میکنم از jupgrade استفاده کنید.اول به 2.5 و بعد از 2.5 به 3 آپدیت میشه.خودم باهاش کار کردم و از 1.5 به 3 آپدیت کردم.فقط مطالب و مجموعه ها و افزونه های هسته جوملا منتقل میشه. 1 واکنش ها : ghasemjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در فروردین 94 من jupgrade رو نصب کردم، پلاگین mootools رو هم فعال کردم. اما وقتی روی دکمه Start کلیک میکنم هیچ کاری انجام نمیده نمیدونید چه مشکلی داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در فروردین 94 قبل از start کش جوملا رو پاک کنید. از منوی ابزار بررسی کلی و پاکسازی پوشه ذخیره سازی و حافظه ی نهانگاهی رو بزنید. از تنظیمات کامپوننت فقط انتقال مطلب و مجموعه و عکس رو انتخاب کنید. 1 واکنش ها : ghasemjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در فروردین 94 جوملای من پوشه کش نداره اون ابزار پاکسازی ذخیره ساز رو هم زدم، این خطا رو داد JFolder::folder: Path is not a folder میشه خودم یه پوشه برای کش بسازم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در فروردین 94 برای من این صفحه رو نشون میده باید صبر کنم تا اون نوشته (بررسی... آماده سازی...) تغییر کنه؟ چون استارت که میزنم هیچ کاری نمیکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر