musio 346 ارسال شده در فروردین 94 سلام من در یکی از سایت ها از قالب های آماده استفاده کردم حالا که پس از چندی میخوام قسمت ثبت نام رو راه اندازی کنم مشکل ثبت نام های اسپمی رو دارم جواب رو میدونم که باید از recaptcha استفاده کنم اما با فعال سازی این پلاگین هیچ تغییری در قسمت ثبت نام اتفاق رخ نمیده چون کامپوننت k2 هم استفاده میکنم ، تنظیمات اونجا رو هم انجام دادم اما باز درست نشد میخواستم دوستان یک راه حل پیشنهاد کنند تا از این ثبت نام های بیخود راحت شم خداروشکر گزینه فعالسازی کاربران رو کلا برداشتم وگرنه خدا باید به خیر میگذروند.. باتشکر سال نو همگی هم مبارک یاعلی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 لطفا دسترسی به سایت به همراه کد private و public رو خصوصی ارسال کنید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) GD و imagettftext روی php سرور فعال هستند یا خیر؟ از مدیریت هاست سوال کنید ویرایش شده فروردین 94 توسط رضا قاسمی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام آقای قاسمی gd که فعال بود برای imagettftext هم از مدیر هاست سوال کردم گفت فعاله!! باتشکر یاعلی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
safarbekhair 0 ارسال شده در اردیبهشت 97 (ویرایش شده) سلام منهم اخیرا از قالب های آماده استفاده کردم و از همان ابتدای نصب قالب مشکل ثبت نام های اسپمی رو دارم و اونقدر وارد نیستم که بدونم از کجا باید شروع کنم . لطفا راهنمایی کنید. متشکرم ویرایش شده اردیبهشت 97 توسط safarbekhair به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اردیبهشت 97 لطفا تاپیک قدیمی رو بالا نیارید و تاپیک جدید ایجاد بفرمائید. بسته شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر