imansham 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام. من هرکار میکنم تایتل صفحه اصلی سایتم ( روی مرورگر ) ... تغییر نمیکنه ! البته از قسمت تنظیمات منوی اصلی اسم برای تایتل انتخاب کردم . اما دفه اول که اینکارو کردم شد. اما الان که دوباره میخوام عوضش کنم . همون اسم قبلی مونده !!!! عوض هم نمیشه کش مرورگرم رو هم پاک کردم ... باید چیکار کنم که اسم جدید رو بتونم بهش بدم ؟ تنظیمات دیگه ای داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 باسلام لطفا آدرس سایت رو بفرمایید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در فروردین 94 سلام. من هرکار میکنم تایتل صفحه اصلی سایتم ( روی مرورگر ) ... تغییر نمیکنه ! البته از قسمت تنظیمات منوی اصلی اسم برای تایتل انتخاب کردم . اما دفه اول که اینکارو کردم شد. اما الان که دوباره میخوام عوضش کنم . همون اسم قبلی مونده !!!! عوض هم نمیشه کش مرورگرم رو هم پاک کردم ... باید چیکار کنم که اسم جدید رو بتونم بهش بدم ؟ تنظیمات دیگه ای داره ؟ لطفا تست کنید ببینید که وقتی وارد منوهای دیگه سایت میشید باز هم تایتل صفحه عوض میشه یا همون قبلیست 1 واکنش ها : imansham نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imansham 0 ارسال شده در فروردین 94 لطفا تست کنید ببینید که وقتی وارد منوهای دیگه سایت میشید باز هم تایتل صفحه عوض میشه یا همون قبلیست عوض میشه در منو های دیگه. اما در صفحه اصلی همونه !!! http://www.talajat.org نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 از قسمت منوی اصلی باید عنوان را ویرایش کنید کمی جستجو کنید خواهید یافت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) عوض میشه در منو های دیگه. اما در صفحه اصلی همونه !!! http://www.talajat.org این مشکل برای من هم پیش اومده بود و به هیچ راهی حل نشد خیلی هم جستجو کردم و تو انجمنا پرسیدم اما همیچکسی نمیدونست باید چکار کنم ، متاسفانه یه مشکلیه که هنوز بعد از 6 ماه برای من حل نشده ویرایش شده فروردین 94 توسط mohsen-73 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در فروردین 94 اطلاعات ورود به مدیریت را پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 لطفا هرچه سریعتر عکس و لینک موجود در امضا را طبق قوانین حذف کنید تا از امضا محروم نشوید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر