mohsen-73 8 ارسال شده در فروردین 94 سلام خسته نباشید من کامپونت فروش فایل جوملا 3 - هدیه نوروزی برای جوملا 3 رو به همراه تممی افزونههاش نصب کردم منتها وقتی بر روی خرید داخل سایت کلیک می کنم به بانک ملت انتقال پیدا نمی کنه و نوشته زیر میاد در حال انتقال به بانک لطفا کمی صبر نمایید آدرسی هم که بهش انتقال میده اینه /index.php?option=com_joominaflileselling&view=mellat&id=1تنظیمات بانک ملت رو هم انجام دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 دسترسی سایت را ارسال کنید به همراه اطلاعات درگاه پرداخت بانک ملت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در فروردین 94 از طریق پیغام خصوصی درسترسی رو ارسال کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) از طریق پیغام خصوصی درسترسی رو ارسال کردم بنده با بررسی سایت شما متوجه شدم سایت شما جوملای درستی روش نصب نیست لطفا آخرین نسخه جومینا را نصب کنید. ویرایش شده فروردین 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen-73 8 ارسال شده در فروردین 94 خیلی ممنون از ای پی بود درست شد خیلی افزونه خوبیه 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در فروردین 94 سلام از دوستان کسی دمویی از این افزونه نداره تا مشاهده کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 در فایل ویدیویی این افرونه می توانید آنرا مشاهده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر