sattarjoo 5 ارسال شده در فروردین 94 با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان 3 روزی هست بدون اینکه تغییراتی در سایت ایجاد کنم اصلا وارد مدیریت سایت نمی توانم شوم پیغام 404 میده از دوستان ممنون میشم کمک کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 با سلام هرچه زودتر به مدیریت بفرمائید بکاپ را نگه دارند و پاک نکنند همچنین آدرس سایت را بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 دوست عزیز منظور بنده این بود لینک سایت خود را اینجا مطرح نمایید. آدرس سایت: www.nursingazzahra.ir به هرحال بنده سایت شما را بررسی نمودم و به این نتیجه رسیدم که با ورود به صفحه اصلی سایت شما به آدرس /fa منتقل میشویم که این نباید مشکلی داشته باشد. ولی مشکل این است که با وارد شدن به آدرس سایت: www.nursingazzahra.ir/administrator به پوشهwww.nursingazzahra.ir/fa/administrator منتقل می شویم. نظر بنده این است که قابلیت ریدایرکت به پوشه fa را بردارید زیرا کارزیاد جالبی نیست به این علت که سایت شما دو زبانه نمی باشد. 1 واکنش ها : sattarjoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در فروردین 94 دوست عزیز منظور بنده این بود لینک سایت خود را اینجا مطرح نمایید. آدرس سایت: www.nursingazzahra.ir به هرحال بنده سایت شما را بررسی نمودم و به این نتیجه رسیدم که با ورود به صفحه اصلی سایت شما به آدرس /fa منتقل میشویم که این نباید مشکلی داشته باشد. ولی مشکل این است که با وارد شدن به آدرس سایت: www.nursingazzahra.ir/administrator به پوشهwww.nursingazzahra.ir/fa/administrator منتقل می شویم. نظر بنده این است که قابلیت ریدایرکت به پوشه fa را بردارید زیرا کارزیاد جالبی نیست به این علت که سایت شما دو زبانه نمی باشد. با سلام دو سال پیش از جوملا1.5 به 2.5 میخواستم ارتقا بدم مشکلی پیش اومد و اون هم این بود که از هرمطلب دو تا بود به خاطر همین یکی مدیران تیم جوملا اون رو به fa ریداکت کرد که مشکل حل شد حالا من ریکاوری کردم هاست را فقط برای ارتقا به جوملا 3 چقدر دیگه صبر کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 به علت زیاد بودن افزونه های ناسازگار با جوملا 3 ارتقا جوملا کمی مشکل میباشد به همین دلیل بنده از عهده آن عاجزم با عرض پوزش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در فروردین 94 مشکل پوشه مدیریت حل شد؟چون الان که ادرس مدیریت رو زدم ازم رمز اول رو میخواد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در فروردین 94 مشکل پوشه مدیریت حل شد؟چون الان که ادرس مدیریت رو زدم ازم رمز اول رو میخواد قسمت پررنگ و قرمز ارسال زیر را ببینید. با سلام دو سال پیش از جوملا1.5 به 2.5 میخواستم ارتقا بدم مشکلی پیش اومد و اون هم این بود که از هرمطلب دو تا بود به خاطر همین یکی مدیران تیم جوملا اون رو به fa ریداکت کرد که مشکل حل شد حالا من ریکاوری کردم هاست را فقط برای ارتقا به جوملا 3 چقدر دیگه صبر کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر