koutiani 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام. پوشه font شامل فونت bkoodak با سه پسوند مختلف به bublic_html \ templates \ mytemplate کپی کردم و این پوشه را در فایل templatedetail.xml تعریف کردم. در فایل public_html \ templates \ mytemplate \ CSS \ template.css در ابتدای فایل با دستور فونت فیس فونت معرفی کردم. @font-face { font-family: 'bkoodakbold'; src: url('../fonts/bkoodakbold.eot?#') format('eot'), url('../fonts/bkoodakbold.woff') format('woff'), url('../fonts/bkoodakbold.ttf') format('ttf'); } حالا توی فایل default.css از آدرس components\com_jshopping\css\ این دستور در ابتدا نوشتم: .jshop { font-family:bkoodakbold; } اما هیچ تغییر مشاهده نشد. اما وقتی همین کار در لوکال هاست انجام دادم تمام مراحل خرید و لیست محصولا با فونت کودک بولد بودن و حتی قیمت ها و اعداد به زبان فارسی نمایش می داد. دوستان لطف کنید و راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
koutiani 0 ارسال شده در فروردین 94 .jshop { font-family:'bkoodakbold'; } با کد بالا اصلاح شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر