alirezashah 0 ارسال شده در فروردین 94 با سلام خدمت دوستان عزیز بنده کامپوننت خوراک ساز feedgator را نصب کرده ام ولی متاسفانه غیر از بخش مدیریت خوراک ها ،در زمان بازدید از سایر آپشن های این کامپوننت ارور زیر رو ارسال میکنه: Fatal error: Call to a member function item() on a non-object in /home/balanews/public_html/administrator/components/com_feedgator/models/tools.php on line 233 البته با توجه به ساخت یک خوراک ، اما متاسفانه کامپوننت کار نمیکنه و از rss معرفی شده اطلاعاتی دریافت نمیکنه در بخش تاریخچه واردات هم که میریم بازهم ارور زیر رو میبینم: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/balanews/public_html/administrator/components/com_feedgator/views/feedgator/view.html.php on line 521 با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezashah 0 ارسال شده در فروردین 94 کسی هست عایا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما هماهنگ با نسخه جوملای شما هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezashah 0 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما هماهنگ با نسخه جوملای شما هست ؟ با سلام و تشکر بله جوملا 2.5 البته خدا رو شکر مشکلم حل شد جا داره از زحمات شما همینجا تشکر کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kereshme 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوست عزیز من هم همین مشکل رو با این افزونه دارم. میشه بفرمایید چطور مشکل حل شد؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آبان 94 من هنگام مراجعه به بخش تنظیمات و مدیریت کامپوننت ارور زیر را می گیرم Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in/home/negarst/public_html/administrator/components/com_feedgator/helpers/feedgator.utility.php on line 434Fatal error: Call to a member function item() on a non-object in /home/negarst/public_html/administrator/components/com_feedgator/models/tools.php on line 233 لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در آبان 94 (ویرایش شده) دوستان لطفا کمک بفرمایید یا حداقل برای جوملا 2.5 یک افزونه خبرساز خوب معرفی بفرمایید ویرایش شده آبان 94 توسط alireza10025 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر