مهسا نوری 2 ارسال شده در فروردین 94 سلام می خواستم یک جدول 4 ستونه تولید کنم آیا سایتی هست که در این زمینه بهم کمک کنه؟یعنی یک فایل css بهم بدهد و یک فایل HTML البته یک سایت پیدا کردم ولی خوب نبود و جداول را کامل نشان نمیدهد مثل عکس زیر یعنی یکی از ستون ها یا درستر بگم خط ستون ها محو هست!!! ایا کامپوننتی چیزی هست من چداول زیبا درست کنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما create table extension joomla در گوگل جستجو کنید و به سایت جوملا جهانی مراجعه کنید 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما create table extension joomla در گوگل جستجو کنید و به سایت جوملا جهانی مراجعه کنید اگر کسی هست که با css برام انجام بدهد من هزینشو می دم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin-joomla 4 ارسال شده در فروردین 94 پیام خصوصی چک شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر