esfboy 0 ارسال شده در فروردین 94 با سلام درنظر دارم یک مرکز فروش فایل راه اندازی کنم بگونه ای که کاربر بتواند فایل را آپلود کرده و سپس به ازای هربار دانلود توسط دیگران مبلغی به کاربر داده شود و مبلغی برای سایت درنظر گرفته شود نکته اینجاست که نمیخواهم فایلها در سایت خودم آپلود شود از طرفی چنانچه کاربر بخواهد در سایتهای آپلود عضو شود و فایل را انجا آپلود کند و لینکش را در سایت بگذارد، بسیار کار سخت و پردردسری میباشد. لذا نیاز به افزونه ای دارم که بدین شکل عمل نماید: خودم در یک سایت آپلود سنتر عضو شوم و بکمک آن افزونه کاربر بدون آنکه متوجه شود از سایت خود من اقدام به آپلود در ان سایت نماید. از طرفی تعداد دفعات دانلود هر فایل کاملا مشخص باشد لطفا راهنمایی فرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما اینکه بصورت اتوماتیک سیستم تشخیص دهد این فایل برای فلان کاربر است و وقتی دانلود شد مبلغی برای ان در نظر بگیرد بنده نمونه ان را ندیدم به نظرم باید اختصاصی نوشته شود باز هم منتظر جواب دیگر دوستان باشید بلکه اسکریپتی یا افزونه مشاهبه باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر