mojtabaesf 2 ارسال شده در فروردین 94 من بعد چند ماه متوجه شدم اگر کسی از قسمت تماس با ما در سایتم برای من پیام ارسالک ند پیام به قسمت پیام های سایت نمیرود و مشخص نیس مشکل کجاست. کمکم کنید مشکل دومم هم ایمیلی است که روی هاستم ساختم اما وقتی با یه ایمیل خارج از سایت به این ایمیل ، یک پیام ارسال کنم چیزی نمیاد و ارور به ایمیل مبدا بر میگرده چکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما به ایمیل پیشفرضی که موقع نصب جوملا وارد کردید ارسال می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabaesf 2 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما به ایمیل پیشفرضی که موقع نصب جوملا وارد کردید ارسال می شود نه به اونجا نمیره صندوق پیام سایت هم خالیه اون ایمیله م خالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabaesf 2 ارسال شده در فروردین 94 نه به اونجا نمیره صندوق پیام سایت هم خالیه اون ایمیله م خالیه ? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin-joomla 4 ارسال شده در فروردین 94 دوست عزیز پیام های ارسال شده از فرم تماس با ما به ایمیل نصب شده در جوملا میرود اگر ایمیل شما مشکلی دارد ایمیل یاهو یا جیمیل جایگذرین کنید یک آموزش هم برای تنظیم کردن ایمیل در جوملا توسط جومینا تهیه گردیده http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-learning/public-joomla-learning/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7.html یک تیکت به بخش پشتیبانی فنی هاست خریداری شده ارسال نمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر