exeroox 0 ارسال شده در فروردین 94 با سلام و تبریک عید باستانی نوروز. امیدوارم ایام به کام باشه من در سایتم از افزونه j2store برای فروش محصول استفاده میکنم.الان چند روزی میشه که متوجه شدم در زمان ثبت سفارش و بعد از انتخاب روش پرداخت با زدن دکمه (ادامه) سفارش به مرحله پایانی که تایید سفارش هست نمیره و در همون صفحه بدون نشون دادن هیچ ارورری متوقف میشه.هر کس اطلاعاتی درمورد رفع این مشکل داره ممنون میشم اینجا در میان بگزاره با ارزوی سلامتی برای همه شما عزیزان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 94 ما هم متاسفانه با همین مشکل روبه شدیم و هنوز راه حلی یافت نشده است . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
exeroox 0 ارسال شده در فروردین 94 ما هم متاسفانه با همین مشکل روبه شدیم و هنوز راه حلی یافت نشده است . درود بنظر شما برای حل مشکل از کجا بایدشروع کرد.بنده متاسفانه از کدها سر در نمیارم و با دیباگ کردن هم چیزی متوجه نشدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash_silver 0 ارسال شده در دی 94 سلام منم این مشکلو داشتم، کلا تمام کامپوننت، دیتابیس،پلاگین ها و هاست از j2store پاک کردم و دوباره j2store 2.8.5 رو نصب کردم. مشکلم حل شده به من گفتن ممکنه از کش مرورگر باشه باید پاک کنی. می تونی اینم امتحان کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر