ebialfa 1 ارسال شده در فروردین 94 سلام دوستان من اشتباها تمامی ماژولهای بخش مدیریت رو غیر فعال کردم الان دیگه توی مدیریت سایت نمیتونم هیچ کاری انجام بدم . کسی میدونه از هاستم چطور میتونم این ماژولها رو که در بخش مدیریت بود فعال کنم ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 94 دردود بر شما ابتدا وارد phpmyadmin هاستتون بشید سپس پایگاه داده سایتتون را نتخاب نمایید سپس جدول _modules را انتخاب کنید در ستون title نام ماژول ها نوشته شده است چند ستون جلو تر یتون published را پیدا خواهید نمود . هر ماژولی که میخواهید فعال بشه برابر 1 قرار بدید 1 واکنش ها : ebialfa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ebialfa 1 ارسال شده در فروردین 94 آقای امیر رضا تهرانی عزیز بسیار ممنونم از راهنمایی تون 1 واکنش ها : امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما اختیار دارید فشردن دکمه تشکر کافی است ارادت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر