bbehnam 0 ارسال شده در فروردین 94 سلام ایا امکانش هست من کل قالب رو مجدد نصب کنم ولی از مطالب بکاپ گیری کنم . (ماژول ها و کامپوننت ها هم پاک میشه ) ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
psobhanlo 1 ارسال شده در فروردین 94 سلام ایا امکانش هست من کل قالب رو مجدد نصب کنم ولی از مطالب بکاپ گیری کنم . (ماژول ها و کامپوننت ها هم پاک میشه ) ؟؟ در صورت اینکه فولدر قالب رو اور رایت کنید رو پوشه قبلی تموم قسمت های css که تغییر دادید تغیر میکنه فقط. به حالت اول برمگرده. قبلش شما یه بک اپ از سایتتون بگیرد با اکیبا 1 واکنش ها : bbehnam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در فروردین 94 اگر بسته نصبی کامل از قالب دارید که همراه با کامپوننت و ماژول ها میباشد ابتدا پکیج را از حالت zip خارج سازید وارد فولدر template بشید اسم فولدر قالب را zip کنید به هاست بروید وارد فولدر template بشوید فایل zip را آپلود و اکسترکت کنید بک آپ فراموش نشود 1 واکنش ها : bbehnam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bbehnam 0 ارسال شده در فروردین 94 اسلاید شو قالبی که نصب کردم بهم ریختگی داشت و فیکس نمیشد . و از چندتا اسلاید شو خبری دیگه استفاده کردم که مثل اون اصلیش نبود . الان میخوام مجدد قالب رو نصب کنم و اون مشکل اسلاید شو رو حل کنم . ولی مطالب و ماژولهای که نصب شده پاک نشه ترجیحا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pnaruto 34 ارسال شده در فروردین 94 ببینید نصب مجدد قالب برای مطالب شما مشکلی بوجود نمی آورد. چون مطالب شما در دیتابیس ذخیره میشود. بازهم برای اطمینان از دیتابیس خود بک آپ بگیرید 1 واکنش ها : bbehnam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر