farhad6169 125 ارسال شده در اسفند 93 با سلاممن تو سایتم با جوملا 2.5.5 کار می کنم و جوملا رو هم آپدیت نکردم. امروز دیدم که یک دامنه با نام itunesconnect.confirm.your.account اومده و ساب دامین من شده. و پسورد ورود به ادمین جوملا رو هم عوض کرده.از دوستان یک سوال دارم. مقصر این مشکل من هستم که جوملا رو آپدیت نکردم یا هاستینگ من مقصر است. و اگر هاست مقصر است در کجا کوتاهی کرده است.ممنون میشم مشکل من را درک کنید و پاسخی مناسب بدهید تا به هاستیگ که همش میگه مشکل از خودت هست ، بدهم.با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 میتواند مشکل از تنظیمات php.ini باشد که این احتمال بیشتر است. همچنین احتمال نصب افزونه های باگ دار در سایت میباشد پبشنهاد میشود اولا به جوملا 3 مهاجرت کرده و ثانیا از ار اس فایروال استفاده کید درضمن لطفا از این عنوان ها استفاده نکنید یکی ندونه فک میکنه هسته جوملا باعث ه-ک بوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در اسفند 93 لطفا بیشتر توضیح بدید. مقصر دقیقا کیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 هم میتونید خودتون باشید هم هاستینگ بستگی داره باید اطلاعات دقیق تر بدید ار اس فایروال رو نصب کنید 1 واکنش ها : farhad6169 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در اسفند 93 دوست عزیز این سئوال و نمی شه به همین راحتی پاسخ داد که مقصر کیه مثل این می مونه که یه ماشین چپ کنه بعد بدون اینکه بررسی بشه توقع داشته باشی پلیس بگه مقصر خودتی - جاده است - راننده ی روبه روست . برای راحتی این کار اول به جوملا سه مهاجرت کنید . دوم یه افزونه امنیتی نصب کنید . سوم اگه هاستت نا امن یه هاست من و قوی انتخاب کن . موفق باشید . 2 واکنش ها : رضاقاسمی و farhad6169 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در اسفند 93 مرسی از همه دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر