reza1388 5 ارسال شده در اسفند 93 با سلام دوستان می خواستم مانند سایت http://shabnam.co/order/ سیستم سفارش درست کنم آیا مانند این برای جوملا 2.5 و یا 3 هست که بشه پیاده سازی کنیم یا باید برنامه نوسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 93 درود بر شما صفحه مورد نظر پیدا نشد لطفا لینک دقیق قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در اسفند 93 درود بر شما صفحه مورد نظر پیدا نشد لطفا لینک دقیق قرار دهید ببخشید در قسمت باز شدن سایت نمایندگی مستقل و سفارش را بزنید صفحه سفارش بالا میاد لینکش همین است ولی بالا نماید مراجل را طی نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 93 درود بر شما بنده متسفانه همچین چیزی در جوملا ندیدم. اگر هم باشه فکر کنم برای ثبت نام باشه برای سفارش فکر کنم باید اختصاصی نوشته بشه باز هم منتظر جواب دوستان دیگر باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1388 5 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما بنده متسفانه همچین چیزی در جوملا ندیدم. اگر هم باشه فکر کنم برای ثبت نام باشه برای سفارش فکر کنم باید اختصاصی نوشته بشه باز هم منتظر جواب دوستان دیگر باشید کسی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در فروردین 94 کسی نیست باسلام من هم صحبت جناب میری رو تایید میکنم، به احتمال زیاد باید به فکر افزونه اختصاصی باشید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر