edvard 2 ارسال شده در اسفند 93 سلام به همه دوستان و اساتید لطفا راهنمایم کنید بنده میخوام یک سایت دو زبانه راه اندازی کنم ولی مشکل بزرگ من با منوی اصلیه من پلاگین انتخاب زبان رو فعال کردم و حتی منو ها برای دو زبان مد نظر رو ساختم ولی مشکل من منوی اصلی سایته که به صورت مازول خاصی نیست که برم توی تنظیماتش و زبان مورد نظر رو بش معرفی کنم کلا منوی اصلی سایت روی main menu ست شده همه پیز تو سایت قابل تغییره الا منوی اصلی لطفا راهنمایم کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام به مدیریت قالبتون برید ببنید اونجا گزینه ای برای تغییر منو وجود دارد یا نه؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
edvard 2 ارسال شده در اسفند 93 باسلام به مدیریت قالبتون برید ببنید اونجا گزینه ای برای تغییر منو وجود دارد یا نه؟؟ یاعلی بله وجود داره و روی منوی اصلی است باید چکارش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 93 سلام باید منو پیش فرض ازاصلی به منو مد نظرت تغییربدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام دوستمون هم اشاره کردن، باید به منوی فارسی که مدنظرتون هست تغییرش بدید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر