heroesofnewerth 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام به همه اساتید لطفا اگه میشه کد منوی سایت زیر را برام بزارید و نحوه استفادشو بگید http://bijan.com/en/index.php دقت کنید من قابلیت هاور شدن اتوماتیک منو و تعویض عکسشو میخوام توی جوملا 3.0.4 میخوام استفاده کنم منوهاشو نوشتم ولی اینکه با هاور شدن عکس های صفحه عوض میشه را بلد نیستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام دوست عزیز برای این مورد باید به css جی کوئری مسلط باشید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
heroesofnewerth 0 ارسال شده در اسفند 93 واقعا چه جواب قانع کننده ای دادی من نمیدونستم . خخخخخخخخخخ دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام شما یک لایه بالای منوتون میسازید بعد با استفاده از متد getElementByID میتونید موقع فراخونی هر منو بک گراند رو عوض کنید امیدوارم متوجه شده باشید یاعلی 1 واکنش ها : heroesofnewerth نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
heroesofnewerth 0 ارسال شده در اسفند 93 ممنون حالا شد راهنمایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 این راهنمایی برای کسی که از جی کوئوری چیزی ندونه فایده ای نداره، برای همین در اول اون پست رو نوشتم تا جواب شما رو بدونم که متاسفانه!!! موفق باشید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر