r.zahra 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام من افزونهallvideosharegallery و نصب کردم ولی زمان اجرا میگه پلاگین نصب نیست ولی من پلاگین و فعال کردم میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست ؟؟ http://ghavaslar.ir/index.php/sound-and-video/video/badr2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 93 درود بر شما ولی برای بنده اجرا شده ! احتمالا از پلاگین فلش پلیر مرورگر شما خطا گرفته . 1 واکنش ها : r.zahra نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r.zahra 0 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما ولی برای بنده اجرا شده ! احتمالا از پلاگین فلش پلیر مرورگر شما خطا گرفته . سلام و درود ینی مشکل از مرورگر ؟؟/ و ربطی ب افزونه نصب شده در سایت نداره که این خطا رو میده ک عکس و ضمیمه کزدم؟؟ اگه مشکل از مرورگر سوالی ک داشتم اینه آیا افزونه ی دیگه ای نیست ک تو همه ی مرورگرها پخش بشه؟؟اخه چند سیستم نیگا کردم همین خطا رو میداد من با مرورگر موزیلا باز میکنم ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما البته الان که نگاه میکنم می بینم فقط صدا هست و صفحه سیاه هست منظورم اینه تصویری پخش نمی شود فقط صدا هست ایا درسته ؟ اگر نه یک فیلم دیگر قرار دهید تا تست شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر