a6543210 0 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) سلام دوستانمي خوام وقتي روي لينكهاي سايت كليك مي كنم صفحه هاش داخل قالب سايت اصليم باز بشناگه اين سايت برين و رو لينك ها كليك كنيد متوجه منظورم مي شين كه لينك ها تو قالب هاي نه چندان مرتب باز مي شن.تو قسمت مديريت منو و ويرايش يك منو كهسبک قالبش رو عوض كنم مي بينم قالبي مثل صفحه اصلي نيست؟!به نظرتون چطور مي تونم درستش كنم اين داستان رو!ممنونم ویرایش شده اسفند 93 توسط a6543210 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a6543210 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام دوستان مي خوام وقتي روي لينكهاي سايت كليك مي كنم صفحه هاش داخل قالب سايت اصليم باز بشن اگه اين سايت برين و رو لينك ها كليك كنيد متوجه منظورم مي شين كه لينك ها تو قالب هاي نه چندان مرتب باز مي شن. تو قسمت مديريت منو و ويرايش يك منو كه سبک قالبش رو عوض كنم مي بينم قالبي مثل صفحه اصلي نيست؟! به نظرتون چطور مي تونم درستش كنم اين داستان رو! ممنونم help?!!!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام دوست عزیز من مشکلی ندیدم اگر میتونید واضح تر بیان کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a6543210 0 ارسال شده در اسفند 93 باسلام دوست عزیز من مشکلی ندیدم اگر میتونید واضح تر بیان کنید یاعلی من مي خوام تمام ماژول هايي که در صفحه اول فعال هستند رو در صفحات دیگه هم فعال باشه؟ حالا راحل؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام خوب وارد تنظیمات هر ماژول بشید و در انتهای صفحه گزینه اختصاص منو رو بزارید روی تمامی صفحات به همین راحتی یاعلی 1 واکنش ها : a6543210 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a6543210 0 ارسال شده در اسفند 93 باسلام خوب وارد تنظیمات هر ماژول بشید و در انتهای صفحه گزینه اختصاص منو رو بزارید روی تمامی صفحات به همین راحتی یاعلی بله همينطوره عزيز Extensions ---> module manager ----> "your favorite slide show module " ----> menu assignment ----> Module Assignment -------> on all pages نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر