mohsen kian 51 ارسال شده در اسفند 93 با سلام و تبریک سال نو به همه دوستان آیا افزونه ای وجود دارد که پس از پرداخت وجه کاربر را به یک لینک ارجاع دهد (منظور یک Page است) با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 منظورتون رو متوجه نشدم کامل تر لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در اسفند 93 منظورتون رو متوجه نشدم کامل تر لطفا می خوام وقتی کاربر وارد یک صفحه می شود از طریق افزونه پرداخت را انجام دهد و بعد از اینکه پرداخت انجام شد و از صفحه پرداخت بازگشت به صفحه ای که مدنظرم هست ارجاع داده شود مثلا من یک صفحه برای آپلود عکس دارم که کاربر اینکار را انجام می دهد قبل از ورود به این صفحه مبلغ را پرداخ نماید و بعد به این صفحه وارد شود امیدوارم تونسته باشم منظورم و برسونم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در فروردین 94 می خوام وقتی کاربر وارد یک صفحه می شود از طریق افزونه پرداخت را انجام دهد و بعد از اینکه پرداخت انجام شد و از صفحه پرداخت بازگشت به صفحه ای که مدنظرم هست ارجاع داده شود مثلا من یک صفحه برای آپلود عکس دارم که کاربر اینکار را انجام می دهد قبل از ورود به این صفحه مبلغ را پرداخ نماید و بعد به این صفحه وارد شود امیدوارم تونسته باشم منظورم و برسونم. up نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 94 درود بر شما فکر نکنم اماده چنین چیزی باشه البته چون درگاه های ایرانی حتما باید در صفحه برگشت یک سری ستل هایی انجام بشه این مورد یکمی مشکل یدا خواهد کرد باید اگر چنین چیزی بخواهید مثلا افزونه های پرداخت رو ویرایش کنید زمانی که ستل انجام شد به یک صفحه ی دیگر کاربر را هدایت کند 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر