MohsenFire 0 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) با سلام من ماژول پرداخت سفارشی ملت جومینا را از لینک زیر دانلود کردم. دانلود ماژول پرداخت سفارشی ملت جومینا از نظر اتصال به درگاه هیچ مشکلی نداره اما وقتی داخل قالب جوملا موقعیتی براش تعیین میکنم کادر ورودیش بیش از اندازه بلنده و چینش صفحه رو به هم میزنه آدرس سایت جهت مشاهده: TSCS.IR ویرایش شده اسفند 93 توسط MohsenFire نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 فعالش کنید تا مشکل رو بررسی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MohsenFire 0 ارسال شده در اسفند 93 فعالش کنید تا مشکل رو بررسی کنیم فعاله ! زیر علامت اینماد گذاشتم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 با سلام این کلاس هارو در فایلcss قالبتون اضافه کنید .joominafstpay input{ width: 85%; } #joominainerpay textarea{ width: 85%; } یاعلی 2 واکنش ها : MohsenFire و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MohsenFire 0 ارسال شده در اسفند 93 داخل تنظیمات قالب در css/modules.css جایگذاری کردم درست شد خــیـــلــی مــتـشـکـرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر