nahal67 1 ارسال شده در اسفند 93 با سلام من میخوام افزونه wall Factoryرا در سایتم نصب کنم، دنبالش گشتم ولی نسخه فارسی که برای جوملا 2.5 مناسب باشه ندیدم. اگه میدونید کجا میتونم پیدا کنم ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 93 سلام 99.9% قبلا در سایت جومینا منتشر شده یادمه کلا فارسیش هم کرده بودم به همراه css ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nahal67 1 ارسال شده در اسفند 93 با سلام بله من اون رو نصب کردم ولی وقتی از طریق مدیریت جوملا و قسمت کامپوننت ها روی wall Factory میرم هیچی نشون نمیده و یک صفحه خالی میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 93 پس ماله نسخه 1.5 است در انجمن نسخه 2.5 هم دیده ام که منتشر شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DR.HM 6 ارسال شده در مرداد 95 سلام دوستان من افزونه wall factory نسخه 3.6.3 رو از سایت اصلی سازنده دانلود کردم . وقتی روی جوملا 2.5 نصب میکنم با این پیغام خطا مواجه میشم : JInstaller: :Install: File does not exist /home/..../public_html/install_57af4fc4de0fd/uninstall.eventlist.php نصب کامپوننت: Could not copy PHP uninstall file. ولی ماژول و پلاگین به راحتی نصب شد لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه مشکل رو حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 3 ساعت قبل, pezeshki86 گفت: سلام دوستان من افزونه wall factory نسخه 3.6.3 رو از سایت اصلی سازنده دانلود کردم . وقتی روی جوملا 2.5 نصب میکنم با این پیغام خطا مواجه میشم : JInstaller: :Install: File does not exist /home/..../public_html/install_57af4fc4de0fd/uninstall.eventlist.php نصب کامپوننت: Could not copy PHP uninstall file. ولی ماژول و پلاگین به راحتی نصب شد لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه مشکل رو حل کنم درود روی جوملا 3تست کردین؟ به احتمال زیاد با 2.5سازگار نیست. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DR.HM 6 ارسال شده در مرداد 95 1 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود روی جوملا 3تست کردین؟ به احتمال زیاد با 2.5سازگار نیست. یاحق بله این افزونه برای جوملا 3 هست ولی من به شدت برای نصب این افزونه بر روی جوملا 2.5 نیاز دارم . جالب اینکه درسته که این افزونه برای جوملا 3 هست ولی پلاگین و ماژول همراه اون به راحتی روی جوملا 2.5 نصب شد . کسی نسخه 2.5 این افزونه رو داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر