nahal67 1 ارسال شده در اسفند 93 با سلام من قصد دارم قسمتهایی رو در قالب سایتم تغییر بدم که این قسمتها مربوط به کد css نمیشه و مربوط به html است. حالا دقیقا نمیدونم کد html مربوط به هر صفحه از سایتم کجا قرار داره، از جایی که قالب رو خریداری کرده بودم پرسیدم و اون گفت در index.php ولی اون مطلبی که من میگم اونجا نیست و من میخوام کد html تک تک صفحات رو ببینم. ممنون میشم راهنماییم کنید 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 من هم همین سوال رو دارم! دنبال تگ <body> سایت می گردم تا یک قطعه کد به اون اضافه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 لطفا کمی جستجو نموده و بعد سوال خود را مطرح کنید برای اینکار باید نرم افزار نوت پد ++ را نصب کنید پس از باز کردن نرم افزار کلید های Ctrl+H را بزنید و به تب سوم بزنید از اینجا در قیمت Directory پوشه بکاپ قالب خود را انتخاب کنید و در قیمت Find عبارت مورد جستجو را تا برایتان بیابد در صورتی که نتوانستید قالب را ارسال کنید به همراه کد مورد نظر 2 واکنش ها : musio و moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nahal67 1 ارسال شده در اسفند 93 با سلام چرا عصبانی جواب میدید، خوب سوالی برام پیش اومده و مطرح کردم ، کار فروم همینه که همه مشکلاتشون رو مطرح کنن توش! ممنونم بابت جوابتون ولی من منظورم این بوده که مسیر فایل html سایتم کجاست یعنی توی کدوم پوشه از قالب جوملامه بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام دوست عزیز جوملا فایل html نداره شما برای دسترسی به محتوای اصلی قالبتون اصولا باید به مسیر زیر بروید و فایل index.php رو ویرایش کنید root joomla -> templates -> your template -> index.php یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 با سلام چرا عصبانی جواب میدید، خوب سوالی برام پیش اومده و مطرح کردم ، کار فروم همینه که همه مشکلاتشون رو مطرح کنن توش! ممنونم بابت جوابتون ولی من منظورم این بوده که مسیر فایل html سایتم کجاست یعنی توی کدوم پوشه از قالب جوملامه بازم ممنون دوست عزیز شما متن بنده رو با حالت عصبانی خواندید من عصبانی حرف نزدم بازهم بابت اینکار هذر خواهی می کنم بنده پاسخ شما رو کامل دادم اگر مشکل دارید قالب رو به همراه متن مورد نظر ارسال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر