Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اسفند 93 باسلام من توی سایتم بی دلیل هنگام ورود به مدیریت با ارر ناتوان در اتصال به سرور LDAP مواجه میشم چیکارکنم؟ سرچ کردم چندجا گفته بود پلاگین رو غیر فعال کن.اصن وظیفه او پلاگین چی هست؟ میخام برم توی هاستی که بهم دادن ارر 502 میده mydomain.com:7265 تاحالا هاستی با ادرس 7265 دیدید؟ خواهشا هرچی میدونید بفرمایید نت رو زیرو رو کردم راه حل ندیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 مشکل ورود به هاست را با مدیریت هاستینگ در میان بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اسفند 93 کلا این سروره چی هست؟ برم توی دیتابیس غیر فعالش کنم حل میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 بله احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد. بازهم درصورت حل نشدن تاپیک را ادامه دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر