moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 سلام کسی از دوستان ماژولی برای نمایش شبکه های اجتماعی (منظورم به اشتراک گذاری مطالب نیست، ماژولی که بتونه معرف شبکه های اجتماعی سایت باشه و کاربر با کلیک بر روی اون به شبکه های اجتماعی سایت شیفت بشه) سراغ نداره؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام لطفا قبل از ایجاد تاپیک کمی سرچ کنید لینک یاعلی 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 این افزونه در حال ارتقا برای جوملا ۳ است. 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 افزونه ای که معرفی کردید همانطور که آقای قاسمی گفتند در حال انتشار برای جوملا 3 است. این افزونه ای که در این لینک، سمت راست پایین استفاده شده رو نمی تونید بگید از چه افزونه ای استفاده شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 لینک کامل بارگزاری نمیشود 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 93 افزونه ای که معرفی کردید همانطور که آقای قاسمی گفتند در حال انتشار برای جوملا 3 است. این افزونه ای که در این لینک، سمت راست پایین استفاده شده رو نمی تونید بگید از چه افزونه ای استفاده شده؟ از اسکریپت zoopim استفاده کردن که نسخه محدود اون رایگان هست... 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 لینک کامل بارگزاری نمیشود بله احتمالا باید از قند شکن استفاده کنید. اما این لینک در رابطه با همون قالب صحبت کرده که قسمت Social.4 همون افزونه ای است که مد نظر بنده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 از اسکریپت zoopim استفاده کردن که نسخه محدود اون رایگان هست... منظورتون اسکریپت لایو چت هستش؟ بنده به افزونه ای برای شبکه های اجتماعی نیاز دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 93 بله فرمودید پایین سمت راست فکر کردم همون رو می گید. آِیا به مرجع افزونه های جوملا جهانی سر زدید؟؟؟ البته یه راه ساده دیگش اینه که از ماژول html دستی اضافه کنید و لینک و عکس شبکه های اجتماعی تون رو اضافه کنید یا درفایل اصلی قالبتون این کار رو انجام بدید... 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در اسفند 93 بله فرمودید پایین سمت راست فکر کردم همون رو می گید. آِیا به مرجع افزونه های جوملا جهانی سر زدید؟؟؟ البته یه راه ساده دیگش اینه که از ماژول html دستی اضافه کنید و لینک و عکس شبکه های اجتماعی تون رو اضافه کنید یا درفایل اصلی قالبتون این کار رو انجام بدید... یه خورده سختی داره. البته بنده فایل نصبی این قالب رو دارم که ماژول ها و قالب و همه چیز رو داره اما نمی دونم باید چی کار کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در اسفند 93 یه خورده سختی داره. البته بنده فایل نصبی این قالب رو دارم که ماژول ها و قالب و همه چیز رو داره اما نمی دونم باید چی کار کنم. پس اگه بسته نصبیش رودارید اون رو نصب کنید و در مرحله آخر نصب جوملا نصب اطلاعات نمونه رو بزنید تا دقیقا همانند همان نسخه نمایشی بشه...البته از لحاظ سئو نصب اطلاعات نمونه خیلی توصیه نمیشه 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر