چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 93 سلام چگونه میشه محصولات در سایت تومان باشه درموقع پرداخت درگاه به ریال حساب کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 در کدام افزونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اسفند 93 سلام جوم شاپینگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در اردیبهشت 94 فکر می کنم به درگاه پرداختتون مربوط میشه؛ چه درگاهی هست؟ زرین پال؟ پی لاین یا بانک؟ من مشکلی شبیه به این رو توی پی لاین داشتم که اینطوری حل شد: (صرفا یه راهنمایی کلی است که امیدوارم به دردتون بخوره) در فایل pm_payline.php عبارت زیر رو پیدا کنید. (مال من خط 66 بود) <input id="TransactionAmount" type='hidden' name='TransactionAmount' value='<?php print round($order->order_total)*10; ?>' /><br /> اگر بنا باشه که در فروشگاه قیمت ها به تومان قرار گذاشته بشه که همین 10* باشه منتها اگر بناست قیمت ها به ریال باشه که این 10 باید به 1 تبدیل بشه. که مال شما باید همون *10 باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام فکر کنم شما داخل پلاگین میگید پلاگین من کد شدست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 94 خوب پلاگین رایگانش را از جومینا یا از خود سایت پیلاین دانلود کنید که کد شده نیست 1 واکنش ها : mahdiar.dadmarzi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر