rezaee 5 ارسال شده در فروردین 90 خسته نباشيد: دوستان نميدونم سوالاي قبليم چرا به جواب نرسيد بگذريم شايد سختبودن ولي اينا بايد آسون تر باشه سوال اول: من دوتا سايت دارم،براي فهم بهتر اسم اولي كه فروشگاه هست رو ميزارم آلفا اسم دومي كه يه سايت عمومي هست ميزارم بتا 1-1- من ميخوام مطالبي كه توي بتا ميزارم بصورت كامل توي الفا هم اضافه بشه، نكته اش اينجاس كه شايد بعضي از پست ها رو نخوام توي آلفا بيارم... حالا برعكس فقط تيتر پست ها توي اين سوال بعدي منظورم هست... 2-1- بخش دوم سوال اولم اينه: ميخوام تيتري از مطالبي كه توي آلفا ميخوام خودكار توي يه قسمت از بتا هم نمايش داده بشه... اين كار با rss امكان پذير هست؟ بيشتر اين كار رو براي بالا بردن بروزرساني هردوسايت و بالارفتن پيج رنك ميخوام انجام بدم... و البته بازديد كننده... آيا با rss ميشه كل مطالب رو توي سايت ديگه نمايش داد و بعضي از وقتا چيزايي رو كه نخواستيم بعضي از پستها با rss منتقل نشه؟؟؟ سوال دومم كه سادس اينه... چطوري كد نوشته هايي با سايه ايجاد ميكنيم؟ مثلا مثل نحوه نمايش اسامي مديران همين انجمن دور بعضي از نام ها با طرحي مثل اسپري رنگ مشخص شده قبلا از همتون ممنونم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در فروردین 90 سلام در مورد سوال اولتون اگه دوستان افزونه بدونن معرفی میکنن در مورد سوال دومتون هم این توی سیستم انجمن هست شما میتونید برای قسمتی از قالب سایتتون هم از طریق ویرایش Css قالبتون این کارو انجام بدید مثلا من میخوام عنوان ماژول من به صورت اسپریی باشه کدش این هست: [align=LEFT] div.moduletable h3{ text-shadow:0px 0px 2px #666; } موفق باشید.[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 90 از افزونه ninja rss استفاده کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در فروردین 90 از افزونه ninja rss استفاده کنین ممنون دوست من لينك دانلودش رو داري؟ فارسي شده؟راستي، اگه اين افزونه با جوملا1.6 هم سازگار باشه بهتره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر