Mahdi_S_T 0 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) من برای حذف کردن منوی راهنمای قالب مدیریت rt_missioncontrol از روش های گفته شده استفاده کردم ولی هیچ تاثیری نداشت ، به نظر شما چطوری منوی راهنما را از این قالب حذف کنم ؟ ویرایش شده اسفند 93 توسط Mahdi_S_T نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در فروردین 94 روشهای حذف منوی راهنمای در قالب استاندارد جوملا 2.5 کار میکنه ولی برای قالب مدیریت گفته شده ، جواب نمیده !! هیچ راه حلی نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در فروردین 94 روشهای حذف منوی راهنمای در قالب استاندارد جوملا 2.5 کار میکنه ولی برای قالب مدیریت گفته شده ، جواب نمیده !! هیچ راه حلی نیست ؟ با سلام دوست عزیز در سایت جومینا سرچ بفرمائید آقای تهرانی آموزش در این مورد قرار داده اند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در فروردین 94 با سلام دوست عزیز در سایت جومینا سرچ بفرمائید آقای تهرانی آموزش در این مورد قرار داده اند من این فیلم آموزشی را دیدم ولی همانطور که گفتم برای قالب اصلی مدیریت جوملا کار میکنه ولی وقتی قالب مدیریت missioncontrol را فعال میکنم ، منوی راهنما فعال میشه !! شاید داخل این قالب یک منوی راهنما طراحی شده !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 94 من این فیلم آموزشی را دیدم ولی همانطور که گفتم برای قالب اصلی مدیریت جوملا کار میکنه ولی وقتی قالب مدیریت missioncontrol را فعال میکنم ، منوی راهنما فعال میشه !! شاید داخل این قالب یک منوی راهنما طراحی شده ! فایل آپلود کنید آدرس بدین بینم میتونم کار براتون انجام بدم یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 94 من این فیلم آموزشی را دیدم ولی همانطور که گفتم برای قالب اصلی مدیریت جوملا کار میکنه ولی وقتی قالب مدیریت missioncontrol را فعال میکنم ، منوی راهنما فعال میشه !! شاید داخل این قالب یک منوی راهنما طراحی شده ! فایل آپلود کنید آدرس بدین بینم میتونم کار براتون انجام بدم یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 فایل آپلود کنید آدرس بدین بینم میتونم کار براتون انجام بدم یا نه از اینکه سعی در کمک دارید ممنون آدرس قالب در سایت جومینا : دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 94 از اینکه سعی در کمک دارید ممنون آدرس قالب در سایت جومینا : دانلود برات در ست کردمش تو پیامات نگاه کن فایلش میبینی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در اردیبهشت 94 از اینکه سعی در کمک دارید ممنون آدرس قالب در سایت جومینا : دانلود برات در ست کردمش تو پیامات نگاه کن فایلش میبینی 1 واکنش ها : Mahdi_S_T نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر