amini 32 ارسال شده در اسفند 93 سلام به همه من چند وقته نمیتونم به ادمین سایتم دسترسی داشته باشم چه یوزر و پسورد بزنی چه نزنی این پیغامو میده 500 - یک خطا اتفاق افتاده استمیشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم www.uast20.com/administrator/index.php متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) سلام به همه من چند وقته نمیتونم به ادمین سایتم دسترسی داشته باشم چه یوزر و پسورد بزنی چه نزنی این پیغامو میده500 - یک خطا اتفاق افتاده استمیشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم www.uast20.com/administrator/index.php متشکرم باسلام افزونه جدیدی نصب کردید؟؟ اگر بله که از طریق دیتابیس آنرا غیرفعال کنید و یا اینکه همین ورژن جوملایی که فرمودید رو یکبار توی هاستتون اکسترکت کنید و پوشه instalation رو پاک کنید تاکید میکنم که نیاز به کار دیگه ای نیست، فقط اکسترکت کنید در ضمن قبل از هر کاری ، یک نسخه پشتیبان از ساییتون تهیه کنید یاعلی ویرایش شده اسفند 93 توسط musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اسفند 93 سلام نه نصب نکردم جوملا رو هم نمیتونم اکسترک کنم چون قالب کد شده رو دامنه هستش ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اسفند 93 سلام نه نصب نکردم جوملا رو هم نمیتونم اکسترک کنم چون قالب کد شده رو دامنه هستش ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 سلام نه نصب نکردم جوملا رو هم نمیتونم اکسترک کنم چون قالب کد شده رو دامنه هستش ؟؟؟ باسلام به قالب شما کاری نداره فقط یکبار جوملایی که با ورژن خودتون برابر هست رو اکسترکت میکنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اسفند 93 سلام اخه روزی که لایسنس قالب رو برام فرستادن یه سری فلودر خود جوملا هم بود احتمال داره الکی بوده باشه یه سوال از کجا بفهمم ورژن جوملای الانش چنده اخه چند وقتی بوده بهش شر نزدم و اپدیتش نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 سلام اخه روزی که لایسنس قالب رو برام فرستادن یه سری فلودر خود جوملا هم بود احتمال داره الکی بوده باشه یه سوال از کجا بفهمم ورژن جوملای الانش چنده اخه چند وقتی بوده بهش شر نزدم و اپدیتش نکردم باسلام نه الکی که نیستن شما باید بعد از اکسترکت جوملا اون فایل هارو مجدد جایگذین کنید بک آپ از ساییتون هم که ندارین خدارو شکر!!!! ورژن رو والا نمیدونم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amini 32 ارسال شده در اسفند 93 سلام من جوملا رو هم اکسترک کردم ولی بازم جواب نداد تورو خدا یکی کمک کنه متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 از دیتابیس ببینید ماژول ورود غیرفعال نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر