venuslaser 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام سایته من مقداری کند است چون عکس زیاد داخل ان دارم سوال: بهترین پسوند عکس برای یک سایت چه پسوندی می تونه باشه (سایتم فروشگاهی می باشد که عکسام jpg هر کدام 150kb می باشد) با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 سلام سایته من مقداری کند است چون عکس زیاد داخل ان دارم سوال: بهترین پسوند عکس برای یک سایت چه پسوندی می تونه باشه (سایتم فروشگاهی می باشد که عکسام jpg هر کدام 150kb می باشد) با تشکر باسلام پسوند png بهتره اما تا اونجایی که میتونید حجم عکس هاتون رو بیارید پایین یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Avijeh01 0 ارسال شده در اسفند 93 بستگی به نوع کاربری عکس داره معمولا jpg از لحاظ حجمی بهتر از بقیس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اسفند 93 سلام سایته من مقداری کند است چون عکس زیاد داخل ان دارم سوال: بهترین پسوند عکس برای یک سایت چه پسوندی می تونه باشه (سایتم فروشگاهی می باشد که عکسام jpg هر کدام 150kb می باشد) با تشکر درود برای محتوا فقط jpg البته بهتر است آن را برای محیط وب بهینه کنید. افزونه های زیادی بصورت خودکار تصاویر محتوا را تامبنیل می کند. در فتوشاپ از عکس خروجی وب بگیرید. Ctrl+Alt+Shift+S با احترام 2 واکنش ها : رضاقاسمی و venuslaser نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 93 درود بر شما با توجه به اندازه عکس و همینطور نوع محتوای تصویر هر فرمت کارایی بهتری دارد . اگر تصویر شما تعداد رنگ زیادی دارد بهتر است از JPG استفاده کنید. اما اگر تصاویر کوچک است و تعداد نوع رنگ زیاد نیست بهتر است فرمت های PNG و یا GIF را به کار ببرید . 1 واکنش ها : venuslaser نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر