oham11 0 ارسال شده در اسفند 93 با سلام من یک سایت تک صفحه ایی دارم و با کلیک روی هر منو، صفحه به به صورت اسکرول پایین می رود و ابتدای بلاک مربوط به منو می ایستد. آیا امکان دارد به جای اسکرول شدن به سمت پایین ، بلاک ناگهان ظاهر شود؟... یعنی با کلیک روی منو ، بدون هیچ حرکتی ، ناگهان قسمت مربوط به همان منو ظاهر شود. از تمام دوستانی که راهنمایی می کنند سپاسگزارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 ادرس بدید بررسی شود و لیست تغییراتی که باید انجام دهید اعلام شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oham11 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام آقای قاسمی من هنوز آپلود نکردم ، امکان پذیر هست من رو راهنمایی کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 93 حتما باید قالب بررسی شود اینطوری نمیتوان چیزی را اعلام کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
oham11 0 ارسال شده در اسفند 93 حتما باید قالب بررسی شود اینطوری نمیتوان چیزی را اعلام کرد سلام آقای قاسمی نام قالب shaper xeon هست و لینک دموی اون رو گذاشتم http://demo.joomshaper.com/?template=xeon نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر