shahriarr 2 ارسال شده در اسفند 93 سلام دوستان بنده در جوملا های خود از گالری تصاویر استفاده میکنم که دو مشکل داره 1.عکس باید باید در پوشه ی خاص باشی تا بیاره تو گالری(من میخوام از هرجا که خواستم اد کنم تو گالری) 2.اینکه اگه صد عکس باشه کل صد عکس رو میاره بعد رو یکی باید کلیک کنی تا گالریش باز شه و کلیلک کنی و بری عکس بعد(من میخوام در صفحه ای که عکس هست یک گالری بالاش بیاد همه عکس ها رو توش نشون بده و از همونجا عوض بشه نه اینکه روش کلیک کنی بزرگ بشه بعد کلیلک کنی) و این قابلیتم داشته باشه در هر مطلبی ک خواستی گالری قرار بدی ممنون میشم بگید از چی استافده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriarr 2 ارسال شده در اسفند 93 دوستان ببینید: من یک ماژول میخوام که وقتی میرم توش قابلیت آپلود عکس از داخل سیستم داشته باشه یا قابلیت دریافت لینک عکس از ادرس اینترنتی رو داشته باشه طوری که از هر جا خواستم توش عکس آپلود کنم بعد یک کد هم داشته باشه که اونو تو هر مطلبی قرار دادم یک دسته تصاویر خاص رو برام نشون بده ممنون راهنمایی کنیدش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر