m-biainja 0 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) سلام من سوالاتی رو از مدیر پرسیدم تو یه سوال راجع به اسکنر گفت ما از maldet real time استفاده میکنیم این چیه ؟ خوبه الان ؟ بعد سوالات دیگه مثل آنتی شل و آپدیت سرور و بک آپ و ... هم گفتند داریم سوال دیگه هم که پرسیدم این بود که آیا شما واسط هستید یا نه گفتن سرور تو آلمان هست و ما واسط نیستیم الان به نظرم این مناسبه - لینوکس و سی پنل هم داره قیمتش هم خوبه به نظرتون سرویس بگیرم ازش ؟ اینم آدرسش *********************************** ویرایش شده اسفند 93 توسط مصطفی صفرعلی لطفا قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلامدوست عزیز میتونید از هاستینگ های معتبرتری استفاده کنید مثلا جومینا هاستویا حتی هاستینگ های دیگه که برای کار با جوملا تنظیم شده اند یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-biainja 0 ارسال شده در اسفند 93 ممنون - آره ولی فعلا دستم خالیه و هاست جومینا برام فعلا یکم مشکله ولی مطمئنن هاست معتبر تری هست این هاستم کسی بهم معرفی کرده و راضی بودهراستی من سایتم برای دانلود هست - این سرور هاست مخصوص دانلود هم ارائه میده یعنی شما میتونی یه هاست ویژه بگیری + یه هاست دانلوددر واقع سایت رو رو هاست ویژه و فایلها رو رو سایت دانلود آپ میکنیبه نظرتون برای من که سایت دانلود میخوام بزنم خوبه ؟ البته سایت دانلود پولی که طرف اول وصل بشه به درگاه بانک بعد پرداخت لینک دانلود براش کا کنه یا ارسال بشهو اینکه هاست دانلود قابلیت بک آپ و .... رو نداره و فقط صرفا جهت دانلود هستخوبه آیا ؟آیا با استفاده از این تکنیک هاست 100 مگابایتی که ارزونتر هست برای آپلود سایتم مناسبه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام خوب به نظر روش خوبی میاد..البته تا اونجایی که اطلاعات دارم یکسری از کامپوننت های دانلود لینک خارج سایت رو قبول نمیکنن ، این رو هم مدنظر داشته باشیدولی درمورد هاست معمولی باید بگم که 200 مگابایت لازم دارید ، چون در بیشتر مواقع حجم سایت از 100 مگابایت بالاتر میره یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر