mehrdadkey2 19 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) سلام دوستان در مطالبم به صورت ترکیبی فارسی و انگلیسی می نویسم. در مطالب انگلیسی نقطه را آخر میگذارم ولی در اول نمایش داده می شود و یا پرانتزها جابجا نشان داده می شود مثلا اینطوری .) it is book )big book لطفا راهنمایی کنید. ممنون ویرایش شده اسفند 93 توسط mehrdadkey2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 سلام دوستان در مطالبم به صورت ترکیبی فارسی و انگلیسی می نویسم. در مطالب انگلیسی نقطه را آخر میگذارم ولی در اول نمایش داده می شود و یا پرانتزها جابجا نشان داده می شود مثلا اینطوری .) it is book )big book لطفا راهنمایی کنید. ممنون باسلام بهترین کار در این مواقع نوشتن در برنامه های کمکی مثل notepad بنویسید و کپی کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در اسفند 93 ممنون اولین چیزی که به ذهن خودمم رسید همین بود ولی فایده ای نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) برای رفع این مشکل داخل کادر متن کنترل و شیفت سمت راست و یا سمت چپ را اگر به طور همزمان بزنیم باید درست شود ولی متاسفانه بعد از ذخیر کردن همچنان به همان صورت بهم ریخته است هم داخل سایت و هم داخل ویرایشگر ویرایش شده اسفند 93 توسط mehrdadkey2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 برای رفع این مشکل داخل کادر متن کنترل و شیفت سمت راست و یا سمت چپ را اگر به طور همزمان بزنیم باید درست شود ولی متاسفانه بعد از ذخیر کردن همچنان به همان صورت بهم ریخته است هم داخل سایت و هم داخل ویرایشگر باسلام ببینید بعضی مواقع خودم هم اذیت شدم سر این مطلب ولی با جابجا زدن پرانتزها یا اینکه با زبان فارسی بزنی بعد داخلش انگلیسی بنویسی باید ببینی چجوری درست نشون میده یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در اسفند 93 منم با جابجا زدن مشکلم رو حل میکنم ولی حتما یک راه حل داره که درست بشه انقدر اذیت نشم حتما دوستان باتجربه تر یه راه حل رو بلدن لطفا راهنمایی کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در اسفند 93 بعد از کلی سعی و خطا بالاخره موفق شدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر