eskafild 3 ارسال شده در اسفند 93 سلام من وقتی مطلبی رو که قبلا منتشر کردم دوباره ویرایش و ذخیره می کنم تاریخ بهم می خوره و بصورت زیر نشون میده: چهارشنبه, 30 -3443 از چی می تونه باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 سلام من وقتی مطلبی رو که قبلا منتشر کردم دوباره ویرایش و ذخیره می کنم تاریخ بهم می خوره و بصورت زیر نشون میده: چهارشنبه, 30 -3443 از چی می تونه باشه؟ باسلام باید یکبار تاریخ رو پاک کنید و ذخیره کنید تا درست بشه یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eskafild 3 ارسال شده در اسفند 93 باسلام باید یکبار تاریخ رو پاک کنید و ذخیره کنید تا درست بشه یاعلی در 50 درصد مطالب درج شده این اتفاق می افته! تنها در یکی دو مورد نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در اسفند 93 وقت بخیر این مشکل خیلی پیش اتفاق می افتاد که با آپدیت کامل جوملا مشکل حل شد نسخه ای که استفاده می کنید چیست؟ همچنین از کامپوننت k2 استفاده می کنید یا خیر ؟ 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidka 1 ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) از k2 استفاده می کنید؟ اگر از k2 استفاده می کنید<مشکل از شمسی سازی اونه. یک سرچ کنید.نسخه فارسی و شمسی بدون مشکل اون هست ************ ویرایش شده اسفند 93 توسط مصطفی صفرعلی لطفا قوانین را رعایت فرمایید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر