hesamtabatabaei 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام وقت بخیر دوستان عزیزم من میخوام قسمت زیر اسلاید شوی این قالب را که نوشته Business Analysis Customer Support Business Strategy میخوام اینجور متن هایی داشته باشم کسی میدونه شیوه نوشتن css اون چیه (افکتی که ماوس روی نوشته میره و تغییر رنگ میده) http://demo.joomshaper.com/?template=corpora نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام دوست عزیز فقط css نیست به جی کوئری هم نیاز داره بهتره که این رو سرچ کنید module hover image یا module portfolio یاعلی 1 واکنش ها : hesamtabatabaei نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesamtabatabaei 0 ارسال شده در اسفند 93 من این قالب را دارم فقط نمیدونم چطوری میتونم این امکان رو بیارم تو قالب دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 با سلام خوب اگه ماژوله ؟؟؟؟؟و کد نشده باشه !!!!! راحت میتونید بیرون بکشیدش یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesamtabatabaei 0 ارسال شده در اسفند 93 با سلام خوب اگه ماژوله ؟؟؟؟؟و کد نشده باشه !!!!! راحت میتونید بیرون بکشیدش یاعلی سلام و عرض ادب ساخته همینcustom html ماژول خاصی نیست تو ماژول ها فقط دیدم دمو را دیدی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 سلام و عرض ادب ساخته همینcustom html ماژول خاصی نیست تو ماژول ها فقط دیدم دمو را دیدی ؟ بله دمو رو دیدم خوب اگه از custom html استفاده کرده یه چک بکن ببین کد بخصوصی از فریم ورک نخونه میتونی کپیش کنی دیگه!!!!! یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesamtabatabaei 0 ارسال شده در اسفند 93 بله دمو رو دیدم خوب اگه از custom html استفاده کرده یه چک بکن ببین کد بخصوصی از فریم ورک نخونه میتونی کپیش کنی دیگه!!!!! یاعلی سلام دوست گرامی. من ماژولی پیدا نکردم custom هم فقط اینو داشت <p>[icon name="bar-chart" class="pull-left" /]</p> <div class="sp-box"> <h2>Business Strategy</h2> <p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum viverra risus vitae nibh commodo auctor. Cras lacinia, quam eu rutrum placerat, elit nunc iaculis felis, vel tempus sapien quam et tortor. In lobortis dignissim vestibulum. Pellentesque et volutpat velit. placerat, elit nunc iaculis felis, vel tempus sapien quam et tortor. In lobortis dignissim vestibulum. Pellentesque et volutpat velit.</p> </div> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام دوست عزیز موقعیت ماژول رو عوض کنید ببینید درست نمایش میده؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesamtabatabaei 0 ارسال شده در اسفند 93 باسلام دوست عزیز موقعیت ماژول رو عوض کنید ببینید درست نمایش میده؟؟ یاعلی سلام وقت بخیر خیر عوض کردم باز بدون افکت هست به نظرتون راه حل دیگه دارد از اساتید بزرگ هم خواهشمندیم راهنماییم کنند... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام این افکت ها برای اون موقعیت قالبتون تعریف شده پس اگه میخواهید همین هارو داشته باشید باید کمی تلاش کنید اسم موقعیت رو پیدا کنید و به فایل index.php قالبتون برید و این موقعیت رو پیدا کنید ببینید که چه کلاسی براش نوشته شده اونوقت میتونید برید تو css ها دنبالش بگرید و با سعی و خطا پیداشون کنید راهی بود که به نظرم رسید ، عملی ، شدنی ، سخت ، تلاش راه دیگه اینکه بگردید تا ماژولی با این خصوصیات پیدا کنید یاعلی 1 واکنش ها : hesamtabatabaei نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر