qqq2qqq 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام سایتی فرضا به نام xx.com دارم می خوام دامنه این سایت را به yy.com تغییر بدم حالا یخوام تمام صفحاتی که تو xx بودن ریدایرکت بشن به yy.com مقلا صفحه xx.com/page1 به yy.com/page1 ریدایرکت بشه یعینی تمام صفحاتش اتوماتیک ریدایرکت بشن که ورودی کوگل رو از دست ندم و هدایت بشن به سایت تغییر پیدا کرده ضمنا هر 2 سایت دقیقا یکی هستن ( قالب و تمام محتویات - جوملا 2.5) فقط دومین عوض میشه تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در اسفند 93 سلام وقت بخیر به نظر بنده بهتر است از .htaccess استفاده کنید برای کسب اطلاعات انتقال دامنه با htaccess کافی در جومینا و یا گوگل جستجو نمایید اطلاعات زیادی کسب می کنید و همچنین سایت های انلاینی که برای شما این فایل را با توجه به نیاز های خودتون آن را می سازند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
qqq2qqq 0 ارسال شده در اسفند 93 من دامنه اصلی رو تغییر دادمولی کسانی که از گوگل وارد دامنه قبلی میشنو از دست دارم میدمباید چکار کنم که همه وارد صفحات جدید هدایت بشنتو htaacess کاری کردم کسی که وارد دامنه قبلی بشه به دامنه جدید هدایت بشه اما صفحاتی که نو گوگل ایندکس شدن امکان اینکه ریدایرکت بشن به همون صفحه ولی با دامنه تغییر پیدا شدهمثلا صفحه ای در گوگل xx.com/page1 تو گوگل ایندکس شده حالا که دامنه اصلیرو yy.com کردم و دامنه قبلی ( xx.com) رو پارک کردم حالا کسی که از گوگل وارد xx.com/page1 وارد میشه میخوام اتوماتیک هدایت بشه به yy.com/page1خواهشا کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اسفند 93 من دامنه اصلی رو تغییر دادم ولی کسانی که از گوگل وارد دامنه قبلی میشنو از دست دارم میدم باید چکار کنم که همه وارد صفحات جدید هدایت بشن تو htaacess کاری کردم کسی که وارد دامنه قبلی بشه به دامنه جدید هدایت بشه اما صفحاتی که نو گوگل ایندکس شدن امکان اینکه ریدایرکت بشن به همون صفحه ولی با دامنه تغییر پیدا شده مثلا صفحه ای در گوگل xx.com/page1 تو گوگل ایندکس شده حالا که دامنه اصلیرو yy.com کردم و دامنه قبلی ( xx.com) رو پارک کردم حالا کسی که از گوگل وارد xx.com/page1 وارد میشه میخوام اتوماتیک هدایت بشه به yy.com/page1 خواهشا کمکم کنید درود درست این هست که تغییر دامنه را در وب مستر گوگل انجام و دامنه ی قبلی رو هم ریدایرکت 301 کنید به دامنه ی جدید. پس از مدتی تمام ایندکس های شما به دامنه ی جدید تغییر می کنند. برای کار آموزش های بسیاری هست. جستجو... نا درست هم اینکه دامنه ی قبلی رو روی دامنه ی جدید پارک کنید! که اصلا توصیه نمی شود. یاعلی 1 واکنش ها : musio نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر