yazdizadeh 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من این کامپوننت رو نصب کردم ولی بخش آپلود اون هیچ فایلی رو فرمت معتبر نمی دونه لطفا کمک بفرماییدhttp://www.emamhadi.org/index.php?option=com_forme&Itemid=0&fid=1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در فروردین 90 حق باشما است ... اون قسمتش مشکل داره ... اما من قبلان از rsform استفاده کردم ،همچین مشکلی نداشتم ... احتمالا شما تنظیمات اون فیلد رو اشتباه وارد کردین ! اگه براتون مقدور یه account بسازید و یوزرنیم و پسوردش رو بدین ،تا من یا دوستان دیگه بتونیم کمکتون کنیم ... با تشکر HESAM نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazdizadeh 0 ارسال شده در فروردین 90 حق باشما است ... اون قسمتش مشکل داره ... اما من قبلان از rsform استفاده کردم ،همچین مشکلی نداشتم ... احتمالا شما تنظیمات اون فیلد رو اشتباه وارد کردین ! اگه براتون مقدور یه account بسازید و یوزرنیم و پسوردش رو بدین ،تا من یا دوستان دیگه بتونیم کمکتون کنیم ... با تشکر HESAM آقا ممنون از پی گیری شما و لطفتون البته انتظار داشتم دوستانی که به اصطلاح مدیر انجمن هستند نیز نیم نگاهی به انجمن و افزونه های خود جومینا می داشتند گرچه وظیفه شان نیست و از روی لطف است ولی معمولا وقتی فردی مسولیتی را می پذیرد و زمانی که نپذیرفته است باید فرقی داشته باشد... حسام گرامی اطلاعات اکانت شمارا برایتان پ.خ کردم متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام مجدد ... مشکل حل شد ! همون طور که حدس میزدم ،مشکل از تنظیمات اشتباهی بود که برای فیلد upload قرار داده بودید . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazdizadeh 0 ارسال شده در فروردین 90 آقا یک دنیا سپاس لطفا بفرمایید چه تنظیمی مشکل داشت برای دفعه های بعد و دوستان دیگه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در فروردین 90 حق باشما است ،بهتره مشکل گفته بشه برای بعدها : شما وقتی از فیلد "file upload" استفاده میکنید ،نباید در تنظیمات اون فیلد ،قسمت "مقدار پیشفرض " چیزی بنویسید ،یعنی باید خالی باشه . همین ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در فروردین 90 سلام برای آپلود از چه قسمتی میتونم فایل های آپلودی را محدود کنم ( سایز و پسوند ) | موقع خروجی گرفتن فایل اپلود شده هم دریافت میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hesam 0 ارسال شده در فروردین 90 برای محدود کردن عرض کنم که : یه راهش تغییر فرمتهای مجاز برای آپلود در "تنظیمات اصلی" هست ،که خودم به شخص این کار رو نمیپسندم ! راه دیگش هم تغییر تنظیمات فیلد در خود rsform هست که من نتونستم این روش رو پیدا کنم ،اما حتما دنبالش میگردم و درصورت پیدا کردن ،نتیجه رو همین جا قرار میدم ! البته اینیا که گفتم مربوط به نسخهای هست که اکثر کاربرای استفاده میکنن (نسخه فارسی شده و رایگان)،این مشکل به راحتی در نسخه ی pro حل میشه !(فقط با یه گزینه !) البته باید این نسخه رو خریداری کنید . در رابطه با خروجی گرفتن : موقعه ی خروجی گرفتن فقط آدرس فایل پیوست شده نمایش داده میشه ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazdizadeh 0 ارسال شده در فروردین 90 البته علاوه بر آدرس فایل پیوست خودشم پیوست نامه میشه، من تست کردم و شماهم در آدرسی که در ابتدای تاپیک گفتم اگه تست کنید میبینید چگونه گیشو. توی خود فیلد که میسازید روبروش توضیح فارسی داده که میشه همونجا هم فرمت هارو محدود کرد و هم سایزش رو. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در فروردین 90 البته علاوه بر آدرس فایل پیوست خودشم پیوست نامه میشه، من تست کردم و شماهم در آدرسی که در ابتدای تاپیک گفتم اگه تست کنید میبینید چگونه گیشو. توی خود فیلد که میسازید روبروش توضیح فارسی داده که میشه همونجا هم فرمت هارو محدود کرد و هم سایزش رو. بصورت فارسی جلوش گفته ، من همون چیزی که تو مثالش گفتو کپی کردم یا خطا داد یا عمل نکرد ( یادم نیست ) اما میخوام وقتی رو choose کلیک میکنه کاربر بجای all file پسوند هایی که مد نظرم هستو نشون بده ( jpg,gif ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidahwaz 1 ارسال شده در مهر 90 سلام من فرم رو ساختم ولی دکمه ارسال رو نمیدونم با چی بزارم اگر ممکنه راهنماییم کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در مهر 90 تو همون قسمت ایجاد فرم گزینه ایجاد دکمه ارسال هم موجود است ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر