dibahome 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام یک قالب از یوتم نصب کردم وقتی فارسی میکنم سایت اسکرول افقی می خوره! مشکل از کجاست؟ راه حلی به نظرتون میاد حل شود؟ دمو: www.dibapart.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 باسلام به مسیر زیر یرید و فایل grey.css رو باز کنید و در اولین خط این کد ر بنویسید templates/yoo_revista/css/background ------------------------- body#page{ overflow-x: hidden;} یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dibahome 0 ارسال شده در تیر 94 سلام دوستان جواب کامل برای مشکلی که خودم مطرح کرده بودم. موقع استفاده از زبان فارسی، در برخی صفحات اسکرول افقی ایجاد میشه که آخر سر به دوتا لینک زیر ختم میشهшаблоны сайтов онлайн-магазины файловые менеджеры Joomla برای حل مشکل به مسیر زیر برید template\yoo_revista\warp\systems\joomla\layouts\c om_contetnt\article\default.php و کد زیر رو حذف کنید مشکل برطرف میشه. <?php$jms='PGgyPjxkaXYgaWQ9Inl0LXJ0Ij48YSBocmVmPSJodHRw Oi8vam9vbXRwLnJ1IiB0YXJnZXQ9Il9ibGFuayIgdGl0bGU9It GA0YPRgdC40YTQuNC60LDRgtC+0YAgSm9vbWxhIDIuNSI+0YDR g9GB0LjRhNC40LrQsNGC0L7RgCBKb29tbGEgMi41PC9hPjxicj 48YSBocmVmPSJodHRwOi8vam9vbS10ZW1wbGF0ZXMucnUiIHRh cmdldD0iX2JsYW5rIiB0aXRsZT0i0YTQsNC50LvQvtCy0YvQtS DQvNC10L3QtdC00LbQtdGA0YsgSm9vbWxhIj7RhNCw0LnQu9C+ 0LLRi9C1INC80LXQvdC10LTQttC10YDRiyBKb29tbGE8L2E+PC 9kaXY+PC9oMj4=';echo base64_decode($jms);?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر