poyabahram 0 ارسال شده در اسفند 93 با سلام خدمت تمامی عزیزان دوستان من میدونم تو انجمن مطرح شده ولی من راهکارهای ارائه شده رو امتحان کردم ولی نشده بنده میخوام ایکون سایتمو عوض کنم ولی متاسفانه همون قبلیه لود میشه البته کش سیستممو خالی کردم ولی متاسفانه باز قبلیه لود میشه آیکونای دیگه ای رو امتحان کردم ولی همون قبلیه لود میشه البته وقتی حذف میکنم تو موزیلا حذف میشه ولی ایکون جدیدو نمیخونه آکون جدیدو توسط نرم افزارش ساختم با همون پسوندfavicon.ico ۱۶*۱۶ توی index 'گشتم دستورشو حذف کنم نشد دوستان لطفا کمک و راهنمایی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 با سلام خدمت تمامی عزیزان دوستان من میدونم تو انجمن مطرح شده ولی من راه-ک ارهای ارائه شده رو امتحان کردم ولی نشده بنده میخوام ایکون سایتمو عوض کنم ولی متاسفانه همون قبلیه لود میشه البته کش سیستممو خالی کردم ولی متاسفانه باز قبلیه لود میشه آیکونای دیگه ای رو امتحان کردم ولی همون قبلیه لود میشه البته وقتی حذف میکنم تو موزیلا حذف میشه ولی ایکون جدیدو نمیخونه آکون جدیدو توسط نرم افزارش ساختم با همون پسوندfavicon.ico ۱۶*۱۶ توی index 'گشتم دستورشو حذف کنم نشد دوستان لطفا کمک و راهنمایی کنن باسلام آدرس سایت رو بفرمایید تا چک کنیم عوض میشه یا اینکه نه؟؟ یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر