m-biainja 0 ارسال شده در اسفند 93 سلام - چه جوری میشه تو جوملا فروشگاهی در سایت ایجاد کرد که مثلا بعد از کلیلک روی پرداخت و هدایت شدن به صفحه ی بانک و تسویهبه سایت برگرده و لینک دانلود براش نمایش داده بشه ؟ یعنی تا قبل از اون فقط تصویر و اطلاعات و قیمت مثلا یک محصول معلوم باشه و لینک دانلود نباشه و لی بعد از اون مراحل دوباره برگرده به همون صفحه و لینک دانلود نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در اسفند 93 سلام - چه جوری میشه تو جوملا فروشگاهی در سایت ایجاد کرد که مثلا بعد از کلیلک روی پرداخت و هدایت شدن به صفحه ی بانک و تسویه به سایت برگرده و لینک دانلود براش نمایش داده بشه ؟ یعنی تا قبل از اون فقط تصویر و اطلاعات و قیمت مثلا یک محصول معلوم باشه و لینک دانلود نباشه و لی بعد از اون مراحل دوباره برگرده به همون صفحه و لینک دانلود نمایش داده بشه هیکاشاپ جی استور و در وردپرس هم easy digital downloads 1 واکنش ها : m-biainja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m-biainja 0 ارسال شده در اسفند 93 هیکاشاپ جی استور و در وردپرس هم easy digital downloads منظورتون اینه ؟ http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-j2store-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA.html دقیقا این امکانش که من میخوام میشه یه آموزش بدید کجاشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در اسفند 93 دقیقا فکر کنم تو قسمت تنظیماتش هستمن قبلا این دومورد جوملا رو تست کردم و همچین قابلیتی رو دیدمبرای وردپرس هم نمونه نصب شده سایت زیر هستwww.sell.hamkar.net 1 واکنش ها : m-biainja نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر