astanedoost 5 ارسال شده در بهمن 93 سلام من بسته نصبی رو نصب کردم که حجم 216 مگابایت داشت که 160 مگابایت اون مربوط به پوشه cache در مسیر media\k2\items هست؛ این مقدار حجم زیاد برای این پوشه طبیعی هست؟ توی این پوشه همش عکسه که در اندازه های مختلف تکرار شده؛ این پوشه رو می تونم پاکش کنم؟ مثلا بعد از اینکه سایت رو تکمیل کردم و دیگه به مطالب و عکس هایی که روی بسته نصبی بوده نیازی نداشتم پاکشون کنم یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اسفند 93 سلام من بسته نصبی رو نصب کردم که حجم 216 مگابایت داشت که 160 مگابایت اون مربوط به پوشه cache در مسیر media\k2\items هست؛ این مقدار حجم زیاد برای این پوشه طبیعی هست؟ توی این پوشه همش عکسه که در اندازه های مختلف تکرار شده؛ این پوشه رو می تونم پاکش کنم؟ مثلا بعد از اینکه سایت رو تکمیل کردم و دیگه به مطالب و عکس هایی که روی بسته نصبی بوده نیازی نداشتم پاکشون کنم یا نه؟ باسلام ببینید کش برای سرعت لود شما هست اما اینکه حجم بالایی داره باید برطرفش کنید شما موقعی که صفحات مختل رو باز میکنید ، اگر عکس یا محتوای قابل کش داشته باشه ، میره در این مسیر خوب حالا شما در عکستون تغییرات انجام میدید مسلما دوبارهکش میکنه پس بهترین کار اینه که شما سایت رو طراحی کنید، وقتی تموم شد کش رو خالی کنید و یکبار صفحات رو خودتون چک کنید تا کش سایتتون ساخته بشه بعد دیگه کار تمومه این همون مشکلیه خیلی از دوستان دارند و بعد از تغییرات ، نمیتونن نتیجه رو مشاهده کنند ، که باید این پوشه رو خالی کنند یاعلی 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر